Activare Optiune Vodafone 6 Euro

Activare Optiune Vodafone 6 Euro. Vezi opțiunile și tarifele cartelelor orange prepay. Trimisă pe 16 ianuarie 2011.

Cartela Vodafone 6 Euro Pret 8 from asdferty432iju.blogspot.com

Minute si mesaje naţionale, internet pe mobil sau convorbiri internaţionale. Extraopțiunile se pot activa sau dezactiva astfel: Opţiunea n6 pentru valoarea de reîncărcare mai mare sau egala cu 6 euro.

La Numărul 123 Cu Text R12.

Totul e doar sa sun la ei ! Urmează pașii simplii oferiți de. Apelează gratuit numărul *123# și așteaptă afișarea informațiilor pe ecran.

Nu E Ca Si Cand Ai O Singura Sansa Sa Activezi Optiunea Potrivita.

Dacă te numeri printre clienții vodafone ce utilizează o cartela prepay, îți poți încărca chiar acum cartela ta sau a membrilor familiei tale cu orice valoare, direct pe numărul de telefon. Opţiunea n5 pentru valoarea de reîncărcare între 5 și 5.99 euro. Dacă te numeri printre clienții vodafone ce utilizează o cartela prepay, îți poți încărca chiar acum cartela ta sau a membrilor familiei tale cu 5 euro credit direct pe numărul de telefon.

Read >>  Autocar Bucuresti Otopeni Suceava

La Activareaunei Cartele Telekom Noi, Se Va Activa Automat O Opțiune În Contul Tău, În Funcție De De Valoarea Reîncărcată:

Ele îți oferă, încă de la activare, acces la internet 4g, minute naționale și internaționale, bonusuri, reduceri pentru telefoane și multe alte surprize. Internationale din romania catre europa fix/ usa, canada, israel fix sau mobil / retelele mobile din franta, germania, ungaria, italia, marea britanie si spania. Dacă nu ai suficient credit în cont, reactivarea se amână până reîncarci și acumulezi minim 6 euro credit dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data dezactivarii.

Opţiunea N6 Pentru Valoarea De Reîncărcare Mai Mare Sau Egala Cu 6 Euro.

Pur și simplu selectează tipul de încarcare dorit, credit direct, introdu datele necesare în câmpurile aferente și selectează valoarea dorită pentru încărcare sau introdu altă valoare. Am o cartela vodafone pe care mai am 3 euro credit. Acestea sunt toate metodele prin care putem activa roamingul pe o cartela sau un abonament vodafone romania:

Alege Extraopţiuni La Cartela Vodafone Care Ţi Se Potrivesc:

Ofertele pot fi activate sau reînnoite din 1 aprilie 2020 până la 31 ianuarie 2021, cu posibilitate de prelungire.toate tarifele sunt exprimate în euro credit. Astfel, vei obține detalii despre creditul existent și valabilitatea acestuia, iar dacă ai extraopțiuni active,. Din contul myvodafone de pe m.vodafone.ro.