Ambasada Romaniei In Cipru

Ambasada Romaniei In Cipru. Secția consulară a primit un nou lot de pașapoarte simple electronice, a anunţat ambasada româniei în republica cipru. 7 martie la 04:48 ·.

Ambasada Romaniei din Republica Cipru Inaugurarea from jurnaldincipru.com

Reluarea activității secției consulare începând cu data de marți, 5 mai 2020, activitatea secției consulare se va relua în 2 etape:1. La 4 februarie 2022, ambasada a fost vizitată de către doamna svetlana lisagor, președintele uniunii de prietenie „al. Meeting between minister ciucă and chargé d’affaires of the us embassy to bucharest, david muniz, at the mond.

Dan Mihalache La Universitatea Din Nicosia, Una Dintre Cele Mai Mari Din R.

Ambasada româniei în republica cipru/romania in the republic of cyprus. Ieri am sunat la ambasada romaniei la nicosia, sectia consulara, pentru a ma informa cu privire la actele necesare pentru eliberarea certificatului de nastere romanesc. În exercitarea funcţiilor de reprezentare, ambasada coordonează activitatea sectiei.

Pașapoartele Simple Electronice Se Eliberează, La Cerere, Cetățenilor Români Care Îndeplinesc Condițiile Prevăzute De Legea 248/2005 Privind Regimul Liberei Circulații A Cetățenilor Români În Străinătate, Republicată, Cu Modificările Și Completările Ulterioare Și Nu Se.

Mae informează că centrul de contact și suport al cetățenilor români din străinătate (ccscrs) va trata, cu prioritate, apelurile de la cetățenii români care se află pe teritoriul ucrainei și că activitatea secției consulare din cadrul ambasadei româniei la kiev și a consulatului general al româniei la odessa a fost suspendată temporar. Haga ambasada româniei la haga adresa: La 4 februarie 2022, ambasada a fost vizitată de către doamna svetlana lisagor, președintele uniunii de prietenie „al.

Read >>  Casa Regala A Romaniei

In R.cipru Se Găseşte Un Număr Mare De Artişti Români, Care Participă Din Anul 2008, La Proiectul „Dialog”, Lansat De Ambasada României La Nicosia, Urmărind Prezentarea Contribuţiei Artiştilor Români La Cultura Cipriotă Şi A Artiştilor Ciprioţi Care Au Studiat În România.

27, cartier strovolos, cod poștal 2023, nicosia, cipru telefon: Ipsilantis” din atena și pictorul tamara topală pentru a oferi în dar ambasadei un tablou realizat de doamna topală, ce îl reprezintă pe mihai eminescu, în contextul recentei celebrări a zilei de naștere a marelui poet dar și a zilei culturii naționale. A recent feature published by the guardian reveals some of the best travel destinations of 2021, as discovered by the british publication’s writers.

Continue Reading Ambasada României În Cipru:

Ambasada româniei în republica cipru adresa: Ambasada româniei în republica cipru/romania in the republic of cyprus, nicosia. Ambasada româniei la nicosia asigură ansamblul funcţiilor de reprezentare a româniei în r.

Fără Acest Certificat De Sănătate Nu Vi Se Va Permite Intrarea In R.

Reluarea activității secției consulare începând cu data de marți, 5 mai 2020, activitatea secției consulare se va relua în 2 etape:1. 27, pireos str., strovolos, 2023, nicosia, po box 22210 telefon: Cipru, cu rectorul universității, domnul profesor philippos pouyioutas, cu prorectorul, domnul profesor panayiotis.