Antrenori Vocea Romaniei 2018

Antrenori Vocea Romaniei 2018. Precum antrenorii de la vocea româniei. Cantareata si vedeta de televiziune andra este al patrulea antrenor anuntat de pro tv pentru emisiunea vocea romaniei, dupa irina rimes, tudor chirila si smiley.

(Video) Moment incredibil la Vocea României Tudor Chirilă from telegraph.md

Sezonul 8 din vocea romaniei a inceput in toamna acestui an cu auditiile pe nevazute si a continuat pana acum, spectacolul adus de pana acum de concurenti ii are alaturi di pe prezentatorii acestui show pavel bartos si irina fodor, plini de energie vor fi martorii in care. Pavel bartoș returned as host, while irina fodor replaced lili sandu as the social media correspondent. Cantareata si vedeta de televiziune andra este al patrulea antrenor anuntat de pro tv pentru emisiunea vocea romaniei, dupa irina rimes, tudor chirila si smiley.

Va Invitam Sa Urmariti Premiera Noului Sezon Vocea Romaniei Sezonul 8 Episodul 9 De Vineri, 26 Octombrie 2018 De La Ora 20:00 Doar Pe Protv.

Sezonul 8 din vocea romaniei a inceput in toamna acestui an cu auditiile pe nevazute si a continuat pana acum, spectacolul adus de pana acum de concurenti ii are alaturi di pe prezentatorii acestui show pavel bartos si irina fodor, plini de energie vor fi martorii in care. The original is the music competition the voice of holland, the show that was created by television producer john de mol and dutch part of the international franchise voice kids. Avem parte de jurati noi, tudor, smiley, irina rimes si andra, vor juriza cele mai bune voci ale sezonului 8.

Read >>  Meteo Bacau Decembrie 2018

Antrenorii Sunt Gata Sa In.

Hotărârea să renunțe la show a fost luată și de adi despot pentru care. Loredana a fost inlocuita cu cantareata irina rimes, iar adi despot a renuntat si el la scaunul de antrenor. Si psd a iesit castigator in urma votului popular 5 comentarii.

Nu Electorală, Ci De Promovare A Aptitudinilor De Antrenori La Vocea României.

The concept is to find talented performers aged 7 to 14. Cantareata si vedeta de televiziune andra este al patrulea antrenor anuntat de pro tv pentru emisiunea vocea romaniei, dupa irina rimes, tudor chirila si smiley. Dacă irina rimes şi tudor chirilă au fost anunţaţi ca siguri de pro tv, ceilalți doi antrenori rămân sub semnul întrebării.

Loredana Groza A Decis Să Renunțe La Proiectul Vocea României Din Care A Făcut Parte Încă Din Prima Difuzare A Lui În România.

Vocea romaniei sezonul 9 episodul 3 din 20 septembrie 2019 || vocea. Luni, 02 iulie 2018, ora 21:44. Dora gaitanovici locul 2 la vocea româniei 2018.

Ceilalti Antrenori Au Avut Numai Cuvinte De Lauda Pentru Dora.

Tudor chirilă and smiley returned as coaches, while andra and irina rimes replaced loredana groza and adrian. Precum antrenorii de la vocea româniei. Tiberiu albu, câștigător în 2014, cristina bălan în 2015 și teodora buciu în 2016.