Aparat Pentru Gard Electric

Aparat Pentru Gard Electric. La dedeman puteti alege oricare din cele 26 produse din categoria gard electric. Gard electric pentru vite, porci, oi, miei, capre, cai sau impotriva animale salbatice.

Aparat gard electric Ellofence A200 12V 1,9J from www.zootehnice.ro

Plasa gard electric inaltime 90cm lungime 50m breckner germany. Gard electric 12v + 220v + solar. Aparat pentru gard electric alimentat la baterie de 12 v , cu o putere de 5,2 joule, perfect pentru orice tip de animal atat domestic cat si salbatic.

Panou Solar Monocristalin 50 W Cu Regulator De Încărcare.

Garduri electrice vaci (pastor electric) puteti gasi aici cateva dintre solutiile alese de specialistii nostri la construirea unui gard electric pentru vaci | garduri electrice pentru vaci, porci, cai, caini si pisici, pasari, oi si capre, impotriva lupilor si mistretilor, impotriva ursilor, pentru protectia stupilor de albine. Verificati acum toate ofertele pentru realizarea unui gard electric dar si multe alte produse pentru ferma ta pe site! Chiar daca acesta este compus din mai multe fire.

Read >>  Aparat De Tensiune Catena

Gama Larga De Pachete Complete Gard Electric Pentru Animale, Gama Larga De Accesorii Pentr

Aparat gard electric pentru animale, format in principal din generator de impulsuri cu alimentare la curent 220 v, 12v, 220v/12v, 9v/12v de cea mai inalta calitate si rezistenta. Aparate gard electric 220v/ 12v. Aparate gard electric pentru animale cu alimentare 12v disponibile acum pe superfarmland.com modele variate de cea mai inalta calitate.

Preturi Pentru Gard Electric De La 7.29 Lei.

Adaugă în coș default title. Generator impulsuri 12v max 1 joule 10km cu impamantare pentru gard electric. Aparat gard electric dl 4000 compact

Pret 880,00 Lei Adauga In Cos.

Vezi detalii vezi detalii → adauga in cos. Tipurile de animale in alegerea tipului de aparat de gard electric se va tine cont de tipul de conductori, inaltimea la care sunt instalati. La dedeman puteti alege oricare din cele 26 produse din categoria gard electric.

Aparat Gard Electric Dl 3200, 12 V, 3,2 Joule.

Pachete cu cutie de protectie. Garduri electric pentru animale salbatice si domestice. Aparat generator impulsuri pentru gard electric 12v, 5 joule 20w.