Aparat Spuma Lapte Altex

Aparat Spuma Lapte Altex. Varful spiralat este fabricat din otel inoxidabil ceea ce confera produsului o durata de viata indelungata. Pentru aceasta e nevoie de aproximativ 80 de grame de semințe iar restul apă.

Îmi spăl hainele cifră minereu aparat de facut lapte from www.ntstones.com

· marcaj pentru capacitatea maxima in interior. Jura aparat spuma lapte automatic milk frother jura aparat spuma lapte automatic milk frother producator: Pentru aceasta e nevoie de aproximativ 80 de grame de semințe iar restul apă.

Capacitatea Aparat De Facut Spuma De Lapte Altex Se Masoara In Picioare Cubice.

Aparat pentru spuma de lapte eta latteo 6189, 300ml, 500w, otel inoxidabil, 4 functii · vas de agitare din otel inoxidabil. Aparat pentru spumare lapte electric rosu 250 ml tchibo.

Recurge La Sisteme Automate Și La Parteneri Care Analizează.

Aparat de facut spuma de lapte swan sk33020blkn, putere 500w, functie de incalzire lapte, 2 straturi antiaderente, culoare negru. Este un instrument practic pentru prelucrarea laptelui in spuma, util in fiecare bucatarie. Acest aparat de spumat lapte altex integrat are doi programe diferite si cateva niveluri diferite de putere.

Read >>  Altex Iulius Mall Timisoara

Design De Lux Din Otel Inoxidabil.

Puterea aparatului este mare, de 500 w, iar capacitatea este de asemenea una superioara in clasa sa: Cu o putere de 500 w, o capacitate de 140 ml pentru lapte spuma si 250 ml pentru lapte incalzit, capac transparent si buton pentru 2 functii: Cu ajutorul aparatului pentru spuma de lapte puteti crea in cateva secunde specialitati de lapte delicioase, cum ar fi capuccino sau latte machiato.

Cu Noi Cumperi Usor, Esti Informat Despre Cele Mai Bune Oferte De Aparat Spumare Lapte Si Economisesti Timp Si Bani.

Pentru prima data, spuma de lapte proaspata, fina, preparata cu automatul de spumare jura poate fi acum utilizata pentru a prepara versiunile reci ale specialitatilor din cafea, cum ar fi flat white, ultima noutate în materie de bauturi. Aparat pentru spuma de lapte life milky.way, 0.7l, 500w, negru aparat pentru spuma de lapte life milky.way, 0.7l, 500w, negru producator: Cana spuma lapte do717mf, 230 ml.

Acest Lucru Faciliteaza O Manevrare Usoara.

5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 stars. Temperatura maximă a laptelui 65°c (± 5°c) capac transparent; Îmi folosește datele personale în conformitate cu declarația de confidențialitate și politica privind modulele cookie și alte tehnologii similare.s.c.