Apartament 2 Camere Calea Mosilor

Apartament 2 Camere Calea Mosilor. Agentia king imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, complet mobilat si utilat in zona mosilor pe strada calea mosilor. Blocul se afla la intersectia mosilor cu traian, langa mega image.

Apartament 2 camere 1 min Metrou Berceni, ID 10481 from premierimobiliare.ro

Va oferim spre vanzare un apartament de 3 camere, situat in calea mosilor. De la 147.600€ + tva. Alte anunturi din care sa alegi.

Are Centrala Proprie, Etajul Este 10/10, Costuri Mici De Intretinere.

De la 117.800€ + tva. Bucuresti, sectorul 2 1 oct. Apartamentul se afla la etajul 2 al unui imobil cu 8 etaje imobil care a fost reabilitat.

De La 147.600€ + Tva.

Roof imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament cu 2 camere in zona mosilor fainari, confort 1, semidecomandat, avand o suprafata totala de 56 mp, prevazut cu 1 grup sanitar si 1 balcon pozitionat pe sufragerie. Apartament 2 camere decomandat si cochet, calea mosilor si obor. Housedat imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere confort 1 avand o suprafata de 52 mp.

Read >>  Apartament Tineretului 4 Camere

Apartament Nou 3 Camere Terasa De 30Mp Si Curte 16Mp Zona Calea Călărașilor.

Iesind pe terasa generoasa (aproximativ 20 mp) a apartamentului se deschide o priveliste minunata asupra orasului. Apartamentul cu 2 camere o suprafata 55mp, este situat la etajul 5/8. Blocul este reabilitat iar vecinii sunt foarte civilizati.imobilul este foarte aproape de metrou si de toate mijloacele de transport in comun.

De Inchiriat Apartament Cu 2 Camere, Semidecomandat, Etaj 2 Din 10, Calea Mosilor, Situat In Apropiere De Armeneasca Si La 10Min Mers Pana La Metrou Universitate Sau Obor Distanta Aproximativ Egala.

2 martie 100 m2 | 4 camere. Va propunem spre inchiriere apartament cu 2 camere decomandat situat in calea mosilor, la 500 m de metrou obor, zona magazin orange, in bloc reabilitat termic, etaj 3 din 8, avand o suprafata utila de 60 mp. De inchiriat, apartament 2 camere, 2 bai, supraf 60mp, situat in zona centrala a capitalei, pe calea mosilor.

Iti Punem La Dispozitie Cele Mai Noi Anunturi Cu Apartamente De Vanzare, Cu 2 Camere, In Zone Care Te Intereseaza Din Bucuresti.

Va oferim spre vanzare un apartament de 3 camere, situat in calea mosilor. Apartamentul este complet renovat si utilat, prima inchiriere. Apartament 3 camere calea mosilor.