Apartament 3 Camere Iancului

Apartament 3 Camere Iancului. 83 anunturi cu apartamente de vanzare cu 3 camere in iancului, bucuresti direct de la proprietari verificati si agentii. 70 mp utili 3 camere semidecomandat 1 bai an constructie:

APARTAMENT 3 CAMERE DE ANZARE IANCULUI from www.galaxyimob.ro

Va propunem spre vanzare un apartament modern de 3 camere semidecomandat, la numai 1 minut de metroul iancului. Alte anunturi din care sa alegi. 70 mp utili 3 camere semidecomandat 1 bai an constructie:

Se Ofera Spre Vanzare Apartament Cu 3 Camere, 2 Dormitoare, Parter Inalt / 3, Confort Lux, In Bloc Apartamente, Decomandat, Constr.

Informaţiile despre localizare, preţ şi valabilitate sunt validate de către proprietar. Informaţiile despre localizare, preţ şi valabilitate sunt validate de către proprietar. Iancului apartament 3 camere 375 euro.

Alte Anunturi Din Care Sa Alegi.

Apartamentul dispune de 2 dormitoare, un living, o bucatarie si o baie. King imobiliare va propune spre inchiriere un apartament 3 camere , in zona mega mall. Apartament 2 camere de vanzare iancului, bloc nou din 2016!

Read >>  Turneu Snooker Bucuresti 2019

Bucataria Este Mobilata Si Utilata Complet.

83 anunturi cu apartamente de vanzare cu 3 camere in iancului, bucuresti direct de la proprietari verificati si agentii. Va propunem spre vanzare apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, situat in cartierul iancului, disponibil la etajul 4 din 8, cu o suprafata de 70 mp. Apartament 3 camere de vanzare in piata iancului metrou.

Nu Are Centrala Proprie, Dar.

Este situat la etajul 7/p+7 si are o suprafata utila de 74 mp compusa din living, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai, hol, 2. Etaj 6 din 10 bloc reabilitat, zona iancului. Agentia imobiliara povil va propune spre vanzare un apartament de 3 camere situat chair in piata iancului cu vedere atat pe bulevardul principal cat si pe spatele blocului.

Apartament 2 Camere Iancului Mihai Bravu.

69.900 eur fa o oferta adauga in favorite. De vanzare 3 camere lux iancului vatra luminoasa. Inchiriere apartament de 3 camere confort 1 situat la etajul 4 / 10 , 70 mp semidecomandat, mobilat utilat complet liber apropiere metrou 1 1,375 euro.