Apartament 3 Camere Timpuri Noi

Apartament 3 Camere Timpuri Noi. Inchiriere apartament 3 camere la 3 minute de statia de metrou timpuri noi.apartamentul se remarca prin pozitionare deosbita si anume pe bulevardul gheorghe sincai la numai cateva minute de facultatea dimitrie cantemir si metrou timpuri noi.apartamentul este situat la etajul 8 ceea ce confera o priveliste nemaipomenita. Apartament 3 camere tineretului piata timpuri noi.

Vand apartament 3 camere in imobil nou zona New Times from www.model-de.ro

Apartament 3 camere tineretului piata timpuri noi. Timpuri noi apartament 3 camere ,etaj 3 gresie, fainta, termopane , mobilat si utilat,aer conditionat. Apartament in timpuri noi de vânzare bucuresti.

Vanzari Apartamente 3 Camere In Bucuresti Din Gheorghe Sincai Timpuri Noi Tineretului Vacaresti.

Apartamente cu 3 cam in bloc nou timpuri noi/marasesti 0% comision! Bucureşti, sector 3, zona timpuri noi (tineretului) 420 m (5 minute) 3 camere. Deosebit timpuri noi pe bd.

Read >>  Extraoptiuni Telekom 6 Euro

Inchiriere Apartament 3 Camere La 3 Minute De Statia De Metrou Timpuri Noi.apartamentul Se Remarca Prin Pozitionare Deosbita Si Anume Pe Bulevardul Gheorghe Sincai La Numai Cateva Minute De Facultatea Dimitrie Cantemir Si Metrou Timpuri Noi.apartamentul Este Situat La Etajul 8 Ceea Ce Confera O Priveliste Nemaipomenita.

Stanciu oferta vanzare apartament 3 camere tineretului timpuri noi || realkom. Apartament in timpuri noi de vânzare bucuresti. Vanzare apartament 4 camere in zona nerva traian.

Apartamente Bucuresti, Zona Timpuri Noi.

Apartament 3 camere tineretului piata timpuri noi. Cu o suprafata totala de 84,53 mp, suprafata. Dacă îți dorești un apartament aproape de birou și de noul pol de business timpuri noi, un apartament în core timpuri noi este locul pe care îl cauți.

Vezi Aceasta Proprietate Direct De Pe Canapea.

Zona tineretului este parte integrata a sectorului 4. Va invitam sa descoperiti aceasta deosebita zona, care cuprinde cu siguranta toate nevoile. Înapoi la listă apartament de vanzare bucuresti sectorul 4 strada v.

Apartamentul Este Dispus La Etajul 4 / 5 Este Compus Din 3 Camere 2 Bai Complet Utilate Si Bucatarie Open Space.apartamentul Este Situat Pe O Strada Linistita A Cartierului Timpuri Noi Cu Acces Imediat Catre Metrou.

Apartament de vanzare 3 camere zona timpuri noi, bucuresti 102 mp. Apartamentul este foarte aproape de metrou timpuri noi,si piata timpuri noi pentru aprovizionare,cat si foarte aproape de park tineretului. Apartamentul este aproape de ratb,metrou,restaurante,si usor accesibil catre piata unirii.