Apartamente Cu 2 Camere De Vanzare In Motru

Apartamente Cu 2 Camere De Vanzare In Motru. Apartament de vânzare, situat pe str stadionului nr 9,bloc t1,,etaj 6 din 6 ,dotat cu lift.apartamentul se vinde complet mobilat și utilat și este compus din. Apartament de vanzare, 2 camere, decomandat, 54 mp, central, 48000 euro.

Apartament de vânzare cu 2 camere, Tatarasi Vanzari si from acordimobiliare.ro

Datorita pozitionarii, viitorii proprietari vor avea acces facil catre cel mai mare complex comercial, palas mall, aproape de mijloacele de transport si o panorama asupra orasului chiar din centru. 18432 de apartamente de vanzare cu 2 camere in bucuresti. Vand apartament cu 2 camere decomandat, etaj 4 cu acoperis, 54 mp, mobilat si utila.

De Vânzare Apartament Cu 2 Camere Și Suprafața De 75 Mp.

Apartamente de vanzare cu 2 camere in timisoara prin agentia imobiliara blitz. In centru, racadau, noua, stupini etc. ⭐ anunturi imobiliare cu apartamente 2 camere de vanzare in dolj cu localizare exacta!

Read >>  Casa De Vanzare Bucuresti Centru

Gaseste Si Cumpara Apartamentul Corespunzator Nevoilor Tale Pe Imobiliare.ro, In Sectiunea Vanzari Apartamente.

Va oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat ,avand o suprafata de 57.30 metri patrati. Folosește filtrele disponibile pe site și alege apartamente cu o cameră, apartamente cu două camere (peste 40.000), trei (peste 30.000), patru (peste 6.000) sau chiar mai mult de cinci camere. 167 de apartamente de vanzare cu 2 camere in oradea.

Apartament Cu 2 Camere ????

Bucuresti, sectorul 1 azi 07:08. În imediată apropiere market, bancă, farmacie, școală. Vand 2 camere decomandat odobescu 72500 euro!

In Centru, Zorilor, Marasti, Manastur, Gheorgheni, Grigorescu,.

Apartamentul se preda complet finisat,cu centrala termica proprie si finisaje de calitate. Blitz va propune spre vanzare un apartament superb, la parter in cartierul 1 mai, ferit de zgomotul si agitatia marilor bulevarde, 2 camere cu o. Situat la etajul 2 din 9.

În Cazul În Care Cunoști Anul Dorit Al Construcției, Etajul Și Suprafața Utilă, Completează Și Aceste Câmpuri.

Gaseste si cumpara apartamentul corespunzator nevoilor tale pe imobiliare.ro, in sectiunea vanzari apartamente. Apartament de 2 camere, decomandat, zona 1 mai. Bloc nou, amplasat în sectorul centru, str.