Apartamente Cu 2 Camere Floresti

Apartamente Cu 2 Camere Floresti. Are suprafață utilă de 50 mp + balcon 4 mp. Avem placerea sa va prezentam spre vanzare un apartament semidecomandat cu 2 camere!

Apartamente Floresti from www.klarimobiliare.ro

1392 de apartamente de vanzare cu 2 camere in floresti. Preţ 86.500 eur apartament 3 camere zona lidel 3 camere | 69 m² | etajul 2/2 | 2012 | semidecomandat. Apartament cu 2 camere, floresti.

Apartamentul Este Situat La Etajul 3 Al Unui Bloc Cu 4 Nivele.

Welt imobiliare propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in floresti, pe strada eroilor, la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje. Klar imobiliare va propune spre vanzare un apartament modern cu 2 camere situat in zona terra din floresti. Are suprafață utilă de 50 mp + balcon 4 mp.

Imobilul Ofera Toata Intimitatea Si Confortul Unei Locuinte Extrem De Primitoare Datorita.

Apartamentele cu 2 camere in floresti este o cautare foarte des intalnita zilele acestea deoarece toata lumea opteaza pentru suprafata mare la pret mic. Iti punem la dispozitie cele mai noi anunturi cu apartamente de vanzare, cu 2 camere, in zone care te intereseaza din floresti. Apartamentul se afla la etajul 4 al unui imobil cu 4 niveluri, fiind si singurul de pe nivel, avand o suprafata utila.

Read >>  Lanterna Cu Electrosoc Emag

Peste 322 De Oferte De Vanzari Apartamente Cu 2 Camere In Floresti.

Hol, 2 camere, bucătărie, baie și balcon. Dispune de un loc de relaxare exterioara care este la comun cu ceilalti vecini. Agentia noastra are placerea de a va prezenta o paleta larga de apartamente cu 2 camere in floresti de la propietari sau de la dezvoltatori.

Agentia Pro Dinamic Va Propune Spre Vanzare Un Apartament Cu 2 Camere Cu Suprafata Utila De 49 Mp , Comision 0 !!!!

Apartament 2 camere lux cu gradina in floresti. Va oferim spre vanzare apartament cu 2 camere in zona strazii fagului din florest. Apartament cu 2 camere in floresti!

Living Cu Bucatarie Cu O Suprafata De 23 Mp, Dormitor De 14.3 Mp, Baie De 6.

Compartimentarea semidecomandata se prezinta astfel: Apartamentul are suprafata utila de 56 mp si este compus din living cu bucatarie (open space), dormitor, baie si balcon. 🏡apartament spre vanzare in zona centrala!