Apartamente Cu 2 Camere Timisoara

Apartamente Cu 2 Camere Timisoara. In centru, racadau, noua, stupini etc. Azi 03:20 62 m2 | 2 camere.

Apartament cu 2 camere in inima COMPLEXULUI STUDENTESC la from www.ofera.ro

Imobilul este recent renovat, se vinde partial mobilat si utilat. Vezi aici ultimele anunțuri cu apartamente de vanzare cu 2 camere publicate de către particulari și agenții imobiliare. Apartamente 2 camere în timisoara olx.ro.

Apartament Cu 2 Camere, Timisoara, Blascovici.

Apartamente de vanzare cu 2 camere in timisoara prin agentia imobiliara blitz. Iti punem la dispozitie cele mai noi anunturi cu apartamente de inchiriat, cu 2 camere camere, in zone care te. Gaseste 192 apartamente de vanzare cel putin 1 camera in calea sagului, timisoara, timis (zona), de la 36000.

Îmi Folosește Datele Personale În Conformitate Cu Declarația De Confidențialitate Și Politica Privind Modulele Cookie Și.

3452 anunturi cu apartamente de vanzare cu 2 camere in timisoara direct de la proprietari verificati si agentii. Gaseste apartamentul potrivit nevoilor tale doar pe imobiliare.ro, in sectiunea inchirieri apartamente. Apartamente cu 2, 3, 4 camere si penthouse.

Read >>  Camere Spion Cu Senzor De Miscare

Apostu Estate Va Propune Spre Vanzare Un Apartament Cu 2 Camere, Confort 1, Semidecomandat, Situat In Zona Sagului.

88 oferte de apartamente 2 camere in timisoara. 2 camere decomandate, 50mp utili etajul 2, piata verde. Apartamente 2 camere daca iti doresti mai mult spatiu pentru tine, un apartament cu 2 camere in timisoara residence 103 poate fi alegerea perfecta.

Imobilul Este Recent Renovat, Se Vinde Partial Mobilat Si Utilat.

274 anunturi cu apartamente de vanzare cu 2 camere in timisoara direct de la proprietari. Se preda finisat la cheie, 64.700 eur negociabil, tel. De vanzare apartament 2 camere in bloc nou din caramida, etaj 1, 48 mp utili, balcon 5 mp, bucatarie inchisa, baie cu geam, finisaje de calitate, loc de parcare inclus in pret.

Apartamentul Se Vinde Finisat Complet, Racordat La Utilitati Si Cu Dotari Precum:

Gaseste 3877 apartamente de vanzare cel putin 1 camera in timisoara, timis (localitate), de la 180. 957 de apartamente de inchiriat cu 2 camere in timisoara. Apartament cu 2 camere de închiriat în zona tipografilor.