Apartamente Cu Jacuzzi Bucuresti

Apartamente Cu Jacuzzi Bucuresti. Călătorește independent, cu planet of. Bucataria este complet utilata cu aparatura moderna,in sufragerie este montat aparatul de aer conditionat ( poza este facuta inainte de a finaliza curatenia de dupa zugravit) iar dressingul cu suprafata de 2,23 mp este mobilat corespunzator.locuinta se afla la etajul 9 din 11,scara b,tronsonul nr.1.incalzirea garsonierei se face prin racordarea la centrala termica,fiecare scara.

Apartament 3 camere SPA cu jacuzzi The Counselor from www.thecounselor.ro

6 hoteluri cu jacuzzi in camera in bucuresti. Călătorește independent, cu planet of. Gaseste 36 apartamente de vanzare cel putin 1 camera in strada aron cotrus, francez, sectorul 1, bucuresti (strada), de la 145000.

Beneficiați De Oferte Avantajoase De Cazare.

Hotelul este localizat chiar in parcul izvorul rece si are un design ce te va duce cu gandul la vremurile demult. Rezervari apartamente de inchiriat pe termen scurt situate in centru, la piata universitatii si centrul istoric. Complet renovate si mobilate modern, aproape de toate mijloacele de transport.

Read >>  Organigrama Spitalul Militar Bucuresti

3 Apartamente Cu 3 Camere.

Apartamentul are inclus si loc de parcare. Vezi 35 rezultate pentru schimb garsoniera cu apartament 2 camere bucuresti la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 22.850 eur. Apartamente de lux de vanzare in bucuresti la preturi avantajoase.

Apartament 3 Camere, 80Mp,Imobil Nou, Zorilor, Terase 32Mp+Garaj.

8,9 fabulos 4723 comentarii despre acest hotel cu jacuzzi. Bucuresti apartamente garsoniere vândute bucuresti strada ceahlaul 8497 90000 etaj 2 crangasi. Blitz vinde apartament de 2 camere si o suprafata utila de 80 mp, dotat cu centrala si incalzire in pardoseala, ac, mobilat si utilat.

Apartamentul Dispune De Masa Si Scaune Comode.

Gaseste 36 apartamente de vanzare cel putin 1 camera in strada aron cotrus, francez, sectorul 1, bucuresti (strada), de la 145000. ⭐⭐⭐⭐ oferte apartamente regim hotelier bucuresti: Vinde apartament cu un anunt gratuit sau cumpara direct de la proprietar sau prin agentie,.

Explorează Și Apartamente Cu 2 Camere De Vânzare!

You must be logged in to post a comment. Bucataria este complet utilata cu aparatura moderna,in sufragerie este montat aparatul de aer conditionat ( poza este facuta inainte de a finaliza curatenia de dupa zugravit) iar dressingul cu suprafata de 2,23 mp este mobilat corespunzator.locuinta se afla la etajul 9 din 11,scara b,tronsonul nr.1.incalzirea garsonierei se face prin racordarea la centrala termica,fiecare scara. Gaseste 254 apartamente de vanzare cel putin 1 camera in francez, sectorul 1, bucuresti (zona), de la 94600.