Apartamente De Vânzare În Moldova Noua Cu 4 Camere

Apartamente De Vânzare În Moldova Noua Cu 4 Camere. Publica gratuit anuntul tau de vanzare apartament si gaseste cumparator! Vând apartament cu 2 camere, moldova nouă, langa stadion.

Spatiu comercial casa/vila cu 4 camere de vanzare in from www.imobiliare.ro

2 camere • 50 m² • etajul 2 • 2019 • semidecomandat. 40 g parter, sccara 1 ap 4. Corvin, bloc de 4 etaje, 2 bai, 2 balcoane, suprafata construita 105 mp, centrala termica, termopane, parchet, intretinut.

Zilnic Găsești Anunțuri Noi, Din Care Poți Alege Apartamentul Care Se Potrivește Nevoilor Tale.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect! Găsește apartamentul la care visezi, spațios și bine amplasat, în județul caras severin! Apartamente cu 1, 2, 3, 4 camere de la persoane fizice și agenții.

Read >>  Mașini De Vânzare Olx

40 G Parter, Sccara 1 Ap 4.

Apartament 2 camere inchiriere central. Vând apartament cu 2 camere, moldova nouă, langa stadion. 90000 euro prețul este negociabil.

Găsește Imobile De Vânzare În Fundu Moldovei La Cele Mai Bune Prețuri

Preţ 40.000 eur apartament lunca, resita 2 camere | 62 m² | etajul 4/4 | 1970 |. În cazul în care cunoști anul dorit al construcției, etajul. 1 2 3 următoarea » ultima ».

Apartamente De Vânzare În Chisinău Cu 1,2,3,4 Camere La Prețuri Accesibile.

Portalul www.apartamentele.md a fost creat cu scopul de a publica pe o platformă unică toate anunțurile referitoare la vânzarea apartamentelor în chișinău. De zile de când este pe piață, etc) mai multe. Găsește imobile de vânzare în fundu moldovei la cele mai bune prețuri

Apartamente Cu 4 Camere De Vânzare Moldova Noua

Folosind căutarea și filtrele din partea stângă a ecranului, poți vizualiza exact lista cu apartamente de închiriat din zona ta. Ai acces la un număr impresionant de apartamente de vânzare, actualizate în timp real.găseşti atât apartamente de vânzare în reşiţa, cât şi apartamente de. Cauți mai multe imobiliare de vânzare?