Apartamente De Vanzare Timpuri Noi 2 Camere

Apartamente De Vanzare Timpuri Noi 2 Camere. Iti punem la dispozitie cele mai noi anunturi cu apartamente de vanzare, cu 2 camere, in zone care te intereseaza din bucuresti. Vanzari apartamente in bucuresti zona timpuri noi.

Apartamente noi, 2 camere, Semicentral Podu de Fier ID 1866 from www.imperiaimobiliare.ro

Aproape de metrou timpuri noi, 2 camere, un dormitor, mobilat, o baie, o bucatarie comision 2% av0368303. Imobilul este situat in apropiere de piata, statie stb, scoli, gradinita. Vanzare apartament 4 camere in zona nerva traian.

Apartamente De Vanzare La Preturi Convenabile In Zona Timpuri Noi Si Zonele Adiacente.

Imobilul este situat in apropiere de piata, statie stb, scoli, gradinita. Vanzare apartament 4 camere in zona nerva traian. Verifica oferta pentru apartamente cu 2 camere de vanzare sector 3 bucuresti la preturi avantajoase!

Apartament Superb 2 Camere Timpuri Noi Mihai Bravu Metrou.

Marmura in bucatarie si balcon, travertin in baie si dus de tip walk. Descoperim toate anunturile si verificam telefonic toti particularii. Cel mai noi proiect boutique din zona iancu nicolae duce experiența rezidențială la superlativ.

Read >>  Camere Spy Cu Senzor Miscare

Cu Un Total De 243 De Apartamente, Găsești În Lista Noastră Studiouri Duble, Apartamente De 2, 3 Și 4 Camere.

Acest apartamente de vanzare situat la etajul 9 are 58 m² suprafata utila si 58 m² suprafata construita. Anunț publicat de 2 agenții cu o diferență de preț de 5.000 €. Apartamente 2 camere bucurestii noi.

16 Apartamente 2 Camere In Zona Timpuri Noi Bucuresti Anunturi Publicate De Particulari In Presa Si Pe Internet.

Iti punem la dispozitie cele mai noi anunturi cu apartamente de vanzare, cu 2 camere, in zone care te intereseaza din bucuresti. Conform agentia imobiliara evo imobiliare principalele calitati ale apartamentului sunt conducta de gaze naturale, mobilat, apa curenta. 50 mp utili 2 camere decomandat 1 bai an constructie:

Se Vinde Mobilat Si Utilat (Arhitect Delta Studio (18000.

Bucuresti, sectorul 4 7 mar. Aproape de metrou timpuri noi, 2 camere, un dormitor, mobilat, o baie, o bucatarie comision 2% av0368303. Vanzari apartamente in bucuresti zona timpuri noi.