Ard Alianta Romania Dreapta

Ard Alianta Romania Dreapta. Ard e construită pentru a pune capăt aventurii politice numite usl. Liderul pntcd, aurelian pavelescu, a declarat pentru hotnews.ro ca dincolo de alianta electorala ard, cele trei partide au semnat un protocol de colaborare politica, care va continua si dupa 9.

Afişe electorale PNListi si ei from afiseelectorale.blogspot.com

Electoratul de dreapta trebuie convins că ard aduce un plus de valoare faţă de vechiul pdl Lipsa unei condamnari penale, a unei incompatibilitati si netrecerea de la o formatiune la. Cu o zi mai devreme, vasile blaga (pdl), mihai răzvan ungureanu (forţa civică) şi aurelian pavelescu (pnţcd) semnaseră protocolul alianţei partidelor de dreapta, la sediul central al pdl.

Crt Nume Si Prenume Data Nasterii Profesia Camera Partidul Alba 1.

Liderul pntcd, aurelian pavelescu, a declarat pentru hotnews.ro ca dincolo de alianta electorala ard, cele trei partide au semnat un protocol de colaborare politica, care va continua si dupa 9. De ana tudor la 16 sep. Negruț clement 07.11.1964 inginer c dep pdl 3.

Read >>  Centrul Medical Equilibrium Bucuresti

Monica Macovei, Despre Candidatii Ard.

Ard ard va inainta oficial celor de la pnl propunerea de a constitui o alianta, daca usl nu va obtine un scor de 49% la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Protocolul ard a fost semnat pe 16 septembrie și a fost depus în aceeași zi la autoritatea electorală permanentă. Ard alianta romania dreapta monica macovei candidati.

La Data De 17 Septembrie, Biroul Electoral Central A Admis Protocolul De Constituire A Alianţei România Dreaptă (Ard), Formată Din Pdl, Forţa Civică Şi Pnţcd.

Partidul forta civica a prezentat prima propunere dintre masurile sale ce urmeaza a fi discutate pentru programul de guvernare al ard (alianta romania dreapta), si anume introducerea unei cotei unice de. Lipsa unei condamnari penale, a unei incompatibilitati si netrecerea de la o formatiune la. Mihai razvan ungureanu a declarat in cadrul unei conferinte de presa la arad ca alianta romania dreapta este mai hotarata decat oricand sa isi mobilizeze toate resursele.

Nistor Dorin Gheorghe 10.06.1973 Economist C Dep Pdl 2.

Conducerilor partidelor care au semnat protocolul ”alianța românia dreaptă” au aprobat, sâmbătă, intrarea în alianță. Ard ar putea colabora cu pnl. Electoratul de dreapta trebuie convins că ard aduce un plus de valoare faţă de vechiul pdl

Ard E Construită Pentru A Pune Capăt Aventurii Politice Numite Usl.

The right romania alliance (romanian: Semnarea protocolului pentru alianţa românia dreaptă. Ard ar putea colabora cu pnl.