Biserica Sf Petru Si Pavel Bacau

Biserica Sf Petru Si Pavel Bacau. Pe 29 iunie, biserica ii praznuieste pe sfintii apostoli petru si pavel. În biserica ortodoxă poziția traditională pentru.

Foto Pastele in Bacau Kristofer.ro from www.kristofer.ro

Biserica ”sfinții apostoli petru şi pavel” din centrul orașului bacău constituie un important punct de atracție pentru majoritatea celor care trec prin parcul cancicov. În caz de imagine blocată sau lipsă apăsați tasta f5. Sfantul petru a primit moartea prin rastignire, cu capul in jos, iar sfantul pavel prin taierea capului, deoarece era cetatean roman si nu trebuia omorat asemeni sclavilor.

În Caz De Imagine Blocată Sau Lipsă Apăsați Tasta F5.

11 rows participarea la slujbă. Pe 29 iunie, biserica ii praznuieste pe sfintii apostoli petru si pavel. [ vezi pe hartă] tel.:

Show Your Appreciation With The Gift Of Flickr Pro.

Sunt cinstiti in aceeasi zi, pentru ca au murit pe 29 iunie, anul 67. Ambele turle sunt refăcute din zidărie, cu ferestre mari pe fiecare fațetă, înconjurate de arce suprapuse. Pentru transmisiune audio apăsaţi aici.

Read >>  Liceul Petru Poni Roman

Parohia Sfinților Apostoli Petru Și Pavel, Bacău, Bacau, Romania.

Petru si paul, biserica fericitul ieremia si sfanta cruce. Home arhidieceză parohii și cler parohii diecezane parohia sfinții apostoli petru și paul (băneasa) biserica sfinții apostoli petru și paul. Share your videos with friends, family, and the world

„Sfinţii Apostoli Petru Şi Pavel” Cartier Găzărie, Moineşti Data Ridicării:

Rugăciunea de seară (vesperele) pr. Sfintii apostoli petru si pavel sunt sarbatoriti pe 29 iunie, dupa o perioada de post, care variaza ca durata, in functie de data sfintelor pasti. Sfintii apostoli petru si pavel.

N Caz De Imagine Blocată Sau Lipsă Apăsați Tasta F5.

În caz de imagine blocată sau lipsă apăsați tasta f5. Parohia sfintii apostoli petru si pavel. În fiecare an, pe 29 iunie, când se serbează sfinții apostoli petru și pavel, ocrotitorii bisericii noastre, hramul bisericii deci, credincioșii se adună să petreacă cum se cuvine această sărbătoare.