Blocator Parcare Cu Telecomanda

Blocator Parcare Cu Telecomanda. 6,5 kg dimensiunile produsului in stare coborata: Sistem de blocare automat pentru locurile de parcare parking curb.

Blocator/ Bariera/ Opritor parcare actionare from www.olx.ro

5 698,00 lei taxe incluse. Blocator loc parcare automat 435×405 mm. Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si instant money back.

Montajul Se Realizează Cu 4 Șuruburi + Dibluri (Incluse) 200.00 Lei.

Blocator parcare tip stâlp cu cheie. In pachet sunt incluse 2 telecomenzi, 2 chei, o baterie, un incarcator si 3 suruburi de montare. Blocator parcare auto solutii inteligente pentru siguranta parcarilor gama de produse.

Fixare Directă Și Ușoară La Sol Cu Ajutorul Celor 2 Ancore Furnizate.

Nu ai nevoie de cabluri, il montezi, incarci bateria si 1 an de zile functioneaza pe acumulator. Dar stim cu totii ca asta poate sa dureze, iar timpul este important in ziua de azi. Blocator parcare cu piston,din oțel zincat,super calitate!!!

Read >>  Aer Conditionat Vortex Instructiuni Telecomanda

September 1, 2019 At 5:04 Am · · ·

Sistem de blocare automat pentru locurile de parcare parking curb. Stim foarte bine cat de neplacut este sa ajungi acasa si sa gasesti locul de parcare ocupat. Are autonomie de 120 de zile și se.

Functioneaza Cu 4 Buc Baterii.

Livrare in 45 de zile. Poate fi blocat si cu o cheie atunci cand este descarcata bateria. Blocator de parcare automat cu o telecomanda si acumulator.

Nu Credeam Ca Poti Trece Cu Roata Masinii Peste El Fara Sa Se Strice.

Blocator loc parcare automat 435×405 mm. Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si instant money back. Echipat cu protectie impotriva furtului.