Camera Supraveghere Rotativa Exterior

Camera Supraveghere Rotativa Exterior. Acestea pot fi vizionate de pe telefon oricand si oriunde. Cand discutam de supraveghere eficienta pentru distante de peste 40 metri nu mai putem apela la camere simple fixe, ci trebuie sa ne orientam catre camere rotative tip speed dome, cu zoom optic pe masura si iluminare ir dinamica.

Camera supraveghere rotativa de exterior WIFI PTZ 5MP from newerasmarthouse.ro

Camera de supraveghere ip 360 wifi. Este utilizat pe scara larga in multe domenii pentru a va mentine casa si afacerea mai sigure. Conceput pentru instalare in interior si exterior.

Foarte Utile In Sisteme De Supraveghere Video Profesionale Unde Se Doreste Preluarea De Imagini Din Apropiere.

O curte, o parcare, o gradina etc. Camera supraveghere ahd 1080p veyo fhd36eu, ir 30 m. Camera supraveghere exterior rotativa intrusii vor incerca mereu sa gaseasca punctele “oarbe” din sistemul de monitorizare a unui spatiu.

Read >>  Poze Cu Glume Haioase

Cu Ajutorul Carora Inregistreaza Si Reda In Format Video.

Sistem supraveghere kit complet camere ip wireless exterior 4 mp hikvision cu hdd 1tb sistem supraveghere contine: Camera supraveghere exterior wifi,rotativa,detectare umana. Camera se poate vizualiza pe telefon foarte usor cu ajutorul aplicatiei v380 disponibila pe google play si app store.

Rezolutia Maxima De 1080P, Tehnologia De Tip Ip, Infrarosu De Pana La 20 De Metri Si O Lentila Varifocala.

Acestea pot fi vizionate de pe telefon oricand si oriunde. Sistemul de supraveghere are mai multe accesorii: Camera de supraveghere false pentru a proteja casa, depozitul, garajul, etc.

Cu Rezolutie De 1920 X 1080Pixeli Si Zoom De 4X, Aceasta Versiune De Camera De Supraveghere De Exterior, Rotativa Se Numara Printre Optiunile Performante Pe Care Le Poti Alege Pentru Locuinta Ta.

Pot fi conectate la un dvr sau la o tastatura cu joystick. Camera rotativa de exterior cu senzor de 2mp si o rezolutie full hd. Camera supraveghere wireless exterior ledvance flood camera, full hd 1080p, proiector led, gri inchis.

Camere Supraveghere Rotative Speed Dome.

Camera ip rotativa ptz de exterior cu rezolutie full hd : Camera de supraveghere video cu 24 de leduri 3mp 2560×1440 , intelligent tracking, ptz, wifi si lan micro sd, interior si exterior. Camera de supraveghere video ptz ip hikvision cu microfon, speaker si iluminat avertizare flash integrat avand o rezolutie de 4mp (2560×1440)@25fps.