Casa De Vânzare Braila

Casa De Vânzare Braila. Imobiliare.ro este portalul în care vei găsi cele mai multe anunţuri imobiliare din brăila, venite atât de la agenţiile imobiliare, dezvoltatori, dar şi de la particulari care preferă să îşi vândă singuri locuinţa. Ai acces la un număr impresionant de case vile de vânzare, actualizate în timp real.găseşti atât case vile de vânzare în brăila, cât şi case vile de.

Vand casa 3 cam. 124,0 mp • Viziru Braila Publi24 from www.publi24.ro

2 locuri de parcare / casă în interiorul complexului. 52/100(imobrank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. Descopera 234 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la braila (judetul).

Pe Homezz.ro Sunt Peste 25.000 De Anunțuri Cu Vile Și Case De Vânzare, Astfel Ca Tu Să Ai Parte De O Ofertă Cât Mai Diversificată, Atunci Când Îți Cauți Viitoarea Ta Casă.

24 februarie 3 010 m 2 | 4. Toate acestea sunt realizate cu echipa de arhitecți, proiectanți și constructori din brăila. Nu exista anunturi pentru criteriile selectate.

Read >>  Casa De Pensii Arad Program Cu Publicul

Explorează Și Imobiliare De Vânzare În Brăila!

Casă locuibilă, 2 camere și bucătărie, uși și ferestre din termopan, gresie și parchet laminat, apă în casă și an curte, izolată termic, dată. Braila (302) vrancea (289) satu mare (266) teleorman (266) valcea (262) tulcea (261) olt (260). Județul braila> case de vânzare 0 rezultate.

197 Mp Construiți Cu Dispunere Ergonomică Pe Un Nivel Ce Include 2 Dormitoare, Birou, Baie, Living Și Bucătărie, Spațiu De Depozitare Și Hol Generos.

Urgent casa de vanzare in medias strada izvorului numarul 4 compusă din: Imobiliare.ro este portalul în care vei găsi cele mai multe anunţuri imobiliare din brăila, venite atât de la agenţiile imobiliare, dezvoltatori, dar şi de la particulari care preferă să îşi vândă singuri locuinţa. Sute de anunțuri imobiliare actualizate zilnic:

Anunț Publicat De 2 Agenții Cu O Diferență De Preț De 3.000 €.

Arată toate anunțurile pentru județul braila (31) braila 31. Cauți mai multe imobiliare de vânzare? Braila, calea calarasilor, zona restaurant.

Case De Vânzare În Brăila Se Găsesc Pe Piața Imobiliară.

Terenul fiecărei case, pe lângă cel alocat accesului, este de 430 mp ce. Ai acces la un număr impresionant de case vile de vânzare, actualizate în timp real.găseşti atât case vile de vânzare în brăila, cât şi case vile de. Trotuar 80 cm pe lângă casă.