Casa De Vanzare Sanmihaiul Roman

Casa De Vanzare Sanmihaiul Roman. Este situata aproape de podul de peste bega si beneficiaza de toate utilitatile, inclusiv asfalt. Cu 8 zile în urmă.

Triplex de vanzare in Sanmihaiu Roman ID V455 0 from foxfort.ro

Casa, construita din caramida porotherm de 25 cm, este izolata cu polistiren. Descopera 122 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la sanmihaiu roman, timis (comuna). Apostu estate va propune spre vanzare o casa individuala, situata in apropiere de strada principala din sanmihaiu roman.

De La Oferte Cu Diverse Case Recent Construite, Disponibile Spre Vânzare Pe Homezz, Până La Vile De Lux Complet Mobilate În Toate Orașele Mari (Și Nu Numai) Din România, Este Extrem De Simplu Să Găsești.

Structura acesteia fiind din beton armat, pereți din cărămidă. Este situata aproape de podul de peste bega si beneficiaza de toate utilitatile, inclusiv asfalt. Este amplasată în sânmihaiu român, județul timiș.

Va Prezentam Un Proiect Deosebit De Casa Pe Sol , In Sanmihaiu Roman La, 5 Km De Intrarea In Orasul Timisoara, Si 13 Km De Centrul Orasului Cu 2 Cai De Acces Spre Oras, Situata Intr O Zona Noua , Cu Strazi De 12 M Latime, Aproape De Asfalt( Aprox 200 M).

V2650 casa de vanzare in sanmihaiu roman foxfort imobiliare propune spre vanzare casa tip individuala, cu un regim de inaltime pe parter, situata in zona linistita, localitatea sanmihaiu roman, avand un numar de 4 camere, cu o suprafata utila de 100 mp si teren 500 mp. Casa individuala 150 mp, teren 1049 mp, sanmihailul roman! Planseul peste parter este din beton armat, iar peste mansarda, din lemn.

Read >>  Vlad Țepeș Vlad Iv Dracula

Suprafata Terenului Este De 400 M2, Iar Suprafata Utila De 130 M2.

Casa a fost construita in anul 2020, structura acesteia fiind din caramida porotherm si beton armat. Casa, construita din caramida porotherm de 25 cm, este izolata cu polistiren. Casa se predă la cheie, pozele din.

Scara Este Din Beton Armat.

Imobiliare » case de vanzare. Casa de vanzare sanmihaiu roman. Profita de preturile avantajoase in sanmihaiu roman in centru sau spre periferie.

Apostu Estate Va Propune Spre Vanzare O Casa Individuala, Situata In Apropiere De Strada Principala Din Sanmihaiu Roman.

Case/vile de vanzare in sanmihaiu german, judetul timis, pe imobiliare.ro. Foxfort imobiliare propune spre vanzare casa individuala, la cheie, pe parter, situata in localitatea sanmihaiu roman, avand un numar de 4 camere, cu o suprafata utila de 101 mp si teren 517 mp. Casa, construita din caramida porotherm de 25 cm, este izolata cu polistiren.