Case Pe Roti Olx

Case Pe Roti Olx. Case si rulote din lemn, pe roti (mobile) sunt spatii rezidențiale sau comerciale realizate in versiune rustica sau contemporana , cu roti funcționale, pentru amplasarea cărora nu sunt necesare permise de construcție. 38m/min dispozitiv de retinere recomandat.

Bănci ,scaune și o masa pe roti de car Mierlau • OLX.ro from www.olx.ro

Pret brut, negociabil , se emite factura. Descopera 108 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la voluntari, ilfov (localitate). 0 km 0 0 km 0.

Utilizatorii Privati Vand, Cumpara Sau Schimba Propriile Bunuri In Interes Personal.

Adauga la favorite sterge de la favorite. 0 km 0 0 km 0. Com iepe grele de vanzare olx.

Atv Hummer 125 Roti Pe 8 Inch, Garantie 12 Luni,Inport Germania.

Anunturi imobiliare pe romimo.ro cluj. Anunturi pe olxro adauga anunt nou. Descopera 2 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la roata de jos, giurgiu (localitate).

Anunturi Imobiliare, Anunturi Auto, Telefoane Mobile, Locuri De Munca, Apartamente De Inchiriat, Masini Second Hand, Haine.

Este un utilaj asemanator ca excavator pe roti , tip case poclain 61 p, doar ca se poate folosi doar la sortare. Case si rulote din lemn, pe roti (mobile) sunt spatii rezidențiale sau comerciale realizate in versiune rustica sau contemporana , cu roti funcționale, pentru amplasarea cărora nu sunt necesare permise de construcție. Olx is part of olx group, a network of leading marketplaces present in 30+ countries with 20+ brands.

Read >>  Oala Cu Aburi Altex

15:15, 3 Martie 2022 Id:

38m/min dispozitiv de retinere recomandat. Set ghidare pentru dispozitiv de evacuare pentru tuburi 178 mm, 7 troliu principal cu coroana scurta de sustinere, actionat hidraulic hp6/e fh, cu discuri de franare. Ce inseamna sa fii utilizator profesionist pe olx?

Pret Brut, Negociabil , Se Emite Factura.

28 700 eur pret net. Nu excavator pe roti case poclain 61p/ masina de sortat lemne eur 12.650 vand masina de sortat lemne / fier / etc. Cablu otel 10 mm, l=30m.