Cea Mai Buna Dobanda La Depozite

Cea Mai Buna Dobanda La Depozite. Dar exista și bănci la care suma conteză, precum procredit bank. Intesa sanpaolo bank are, de asemenea, o dobândă avantajoasă, de 2,75% la depozitele pe un an.

Dobanzi depozite. Ce banci au oferta cea mai buna pentru from thewallet.ro

Conform legislatiei in vigoare, din dobanda bruta se retine 10 % impozit pe venit din dobanzi. 3,5% pentru un depozit la termen de 3 ani (36 de luni), facut prin aplicatiile online. · pe urmatoarele locuri se situeaza ing bank, cu 1,25% pe an pentru acelasi tip de depozit.

Cele Mai Bune Dobânzi La Depozitele Băncilor Din Top 10 Înainte De Primul Ciclu De Creştere A Dobânzilor.

Avantajul este că dobânda rămâne fixă pe durata constituirii depozitului (în caz de prelungire, ea se modifică în funcție de dobânda practicată de bancă în momentul respectiv). Libra are si cea mai avantajoasa dobanda la economiile pe termen scurt: *suma calculata include dobanda bruta.

Read >>  Bec Cu Senzor De Miscare Exterior

Cele Mai Bune Dobanzi Pentru Depozite La Termen In Euro.

Dobanda maxima ajunge in cazul acestei banci la 4.35% pentru o maturitate de 120 de zile sau 210 zile. In romania, cea mai mare dobanda la un depozit de 1.000 de lei cu plata dobanzii la scadenta, pe o perioada de 12 luni, este de 3,80%. Depozite la termen si certificate depozite si alege banca cu cea mai mare dobanda.

Deschizi Simplu, Direct Din Home’bank.

Asta inseamna ca, dupa un an, vei avea un profit brut de 38 de lei. Cea mai ridicata dobanda la un depozit pe o luna este la libra bank: Pentru un depozit la termen de 3 luni, cea mai ridicata dobanda este platita tot de intesa (2,25%).

Beneficiati De Dobanzi Avantajoase Aplicand Pentru Un Depozit Online.

In cazul depozitelor pe termen lung, de doi ani, cel mai avantajos depozit este, de asemenea, la intesa (3,75%). Conform legislatiei in vigoare, din dobanda bruta se retine 10 % impozit pe venit din dobanzi. Idea bank și garanti bbva vin și ele cu cifre bune, de 2,55% la depozitele pe 12 luni.

Depozitele Sunt Asigurate De Către Fgdb În Limita A 100.000 Euro Vezi Detalii Mai Jos.

Dobanzile celor doua depozite ale cec bank sunt cele mai mari in comparatie cu restul bancilor, cu exceptia bt, care are o dobanda tot de 2,5% pentru depozitul la termen de 12 luni. · pe urmatoarele locuri se situeaza ing bank, cu 1,25% pe an pentru acelasi tip de depozit. Poti obtine o dobanda mai mare de la banci locale.