Cel Mai Mare Salariu Din Fotbal Romania

Cel Mai Mare Salariu Din Fotbal Romania. Pe de altă parte, unu din trei români este plătit cu salariul minim pe economie, fie că are studii superioare sau nu. Victor piturca castiga 360.000 de euro pe an, la echipa nationala.

Angajatul cu cel mai mare salariu din România. În 2021 a from redactia.ro

Dacă salariul mediu pare prea mare, puteţi să vă gândiţi la discrepanţele dintre cei foarte bine plătiţi şi majoritatea cetăţenilor, ale căror salarii sunt mult mai mici. Fiți la curent cu ultimele noutăți. Cel mai bine platit politist din romania are un salariu net de aproape 9.500 de lei pe luna, mai mare decat al presedintelui tarii.

Este Singurul Fotbalist Român Care A Jucat.

Cu o taxare de 35% pentru contribuțiile sociale, asigurările sociale, și asigurările de sănătate, românul plătește cel mai mult din lume pentru aceste servicii de sănătate de care nici măcar nu beneficiază. România, în ultimii ani, a reușit să crească salariul minim pe economie, dar în același timp au crescut și taxele, astfel încât, în 2019, țara noastră are cele mai mari. Topul salariilor de la stat, în funcție de domeniul de activitate.

Read >>  Samsung Care Se Indoaie

Nu Jucase De Doi Ani Și Are Probleme, Dar Cfr Îl Plătește Regește 04.09.2018, 19:01.

În prezent, joacă pentru sky blue fc în nwsl. Publicatia france football a realizat un top al celor mai mari salarii din fotbal in sezonul 2009/2010. Cel mai mare salariu din românia îl are un angajat din imobilare:

Potrivit Publicației Sportico, Noul Salariu Al Lui Trinity Rodman Va Fi De 1.1 Milioane De Dolari Pe An (9.6 Milioane De Euro).Noul Ei Contract Se Întinde Până În 2024, Cu Posibilitatea De Prelungire Pentru Încă Un An.

Cei mai bine platiti fotbalisti din romania sunt cei care joaca in liga 1, iar echipele de fotbal care platesc cel mai bine sunt, in 2021, dinamo, cfr cluj si fcsb. Dacă salariul mediu pare prea mare, puteţi să vă gândiţi la discrepanţele dintre cei foarte bine plătiţi şi majoritatea cetăţenilor, ale căror salarii sunt mult mai mici. Cele mai mari performanțe ale româniei se leagă de el.

Cel Mai Bine Plătită Jucătoare De Fotbal Din Lume Este Carli Lloyd.

Pentru a afla salariu net in functie de cel brut si care sunt impozitele si contributiile catre stat accesati calculator salariu net. Salarii mari sunt câștigate și în județele cluj și timiș. De exemplu, salariul mediu lunar din sua este de 4240 de dolari , conform comisiei economice a naţiunilor unite pentru europa.

La Psg, Salariul Mediu Este De 7,2 Milioane De Euro, Iar La Real Madrid, 6,9 Milioane De Euro.

O altă analiză ne arată că sarcina fiscală pe forța de. Reghecampf este cel mai platit antrenor din romania, cu 120.000 de euro pe sezon. În privința fotbaliștilor, cel mai mare salariu anual este încasat de lionel messi, superstarul barcelonei, în timp ce marele său rival, portughezul cristiano ronaldo, ocupă doar locul 4 în clasament.