Centrul Balnear Parc Magura Tg Ocna

Centrul Balnear Parc Magura Tg Ocna. Ocna, in municipiul bacau, la. Acestea sunt primele obiective din proiectul mentionat puse de municipalitate la dispozitia [ centru de tratament balnear parc magura are o suprafata de 1.019 mp cuprinzand :.

Piscina Hotel Magura Tg Ocna Program llhyg from gfhyuio.blogspot.com

Ocna, in municipiul bacau, la. Centrul de tratament balnear parc magura din târgu ocna este o investiţie recentă a autorităţilor locale şi este situată în parcul balnear măgura, în imediata apropiere a izvoarelor minerale. Guests can enjoy a meal at the restaurant or a drink at the bar.

Centrul De Tratament Balnear Parc Magura Din Targu Ocna Este O Investitie Recenta A Autoritatilor Locale Si Este Situata In Parcul Balnear Magura, In Imediata Apropiere A.

Centru de tratament balnear parc magura din târgu ocna este o investiţie recentă a autorităţilor locale şi este situată în parcul balnear măgura, în imediata apropiere a izvoarelor minerale. Centrul de tratament balnear parc măgura, centrul de informare turistică, parcul măgura şi centrul de izvoare minerale. Traditiile balneare centenare ale orasului tg.ocna, pe care societatea cu capital privat magura s.a., le continua , ne indreptatesc sa ne consideram nu numai o prezenta reprezentativa in peisajul turismului romanesc, ci si o companie cu perspective generoase, in elita balneologiei.

Read >>  Centrul Medical Proestetica Bucuresti

Este Vorba Despre Centrul Balnear Parc Magura, Tg.

Casa de cultura „elisabeta bostan” buhusi. Pe langa cele 8 centre de vaccinare care sunt deja functionale in tot judetul, dsp bacau anunta ca se vor deschide 4 noi cabinete pentru vaccinare, in care se va face imunizare cu vaccinul produs de compania moderna. Centrul are o suprafaţă de 1.019 mp şi cuprinde o bază de tratament, un corp social şi un corp tehnic.

Noul Centru Balnear Va Valorifica Proprietăţile Terapeutice Ale Celor 7 Izvoare Minerale Din Vecinătatea Sa.

Ocna, in municipiul bacau, la. Sala de sport școala ion luca; Complexul are loc de joacă pentru copii și terasă la soare.

Complex Turistic Magura Features Free Wifi Throughout The Property.

Statiunea este servita de 2 statii cfr:halta “salina” si statia tg.ocna (gara mare) deasemeni este traversata de calea rutiea dn 12a si impreuna asigura comunicarea cu toata tara. Centrul de tratament parc magura targu ocna beneficiaza de doua piscine, doua cascade cervicale si instalatii si echipamente speciale pentru realizarea tratamentelor balneare. Acestea sunt primele obiective din proiectul mentionat puse de municipalitate la dispozitia [ centru de tratament balnear parc magura are o suprafata de 1.019 mp cuprinzand :.

Complex Turistic Magura Se Află În Măgura, La 12 Km De Vulcanii Noroioşi.

Oferă camere cu aer condiționat și parcare privată gratuită. D) muzeul de istorie a oraşului tg.ocna: 0234 344114 0234 344116 0729 995923 0734 995904 fax: