Centrul De Zi Pentru Persoane Varstnice Alba Iulia

Centrul De Zi Pentru Persoane Varstnice Alba Iulia. Astăzi, 20 mai 2021, a fost predat amplasamentul pentru demararea lucrărilor în cadrul proiectului „respect pentru bunicii comunității aiudene”. Serviciile oferite de noi astupă mai multe goluri în societatea noastră deoarece în lipsa unui centru de zi aceşti tineri ar rămâne izolaţi de societate şi nu ar avea şansa dezvoltării individuale.

Centru de zi pentru vârstnicii din Alba Iulia Regio ADRC from regio-adrcentru.ro

0, joi, 07 octombrie 2021,. Din prisosul inimii grăiește gura, omul se cunoaște după roadele lui (cf. Joi, 20 mai 2021, ora 18:31.

Proiectul Are O Valoare Totală De 3,7 Milioane De Lei, Iar Termenul De Finalizare A Lucrărilor […]

Astăzi, 20 mai 2021, a fost predat amplasamentul pentru demararea lucrărilor în cadrul proiectului „respect pentru bunicii comunității aiudene”. Isus este foarte aproape de mine, nu mă conduce de la distanță. Centrul de zi și centrul de îngrijiri la domiciliu pentru persoane vârstnice a fost înființat prin fonduri phare în anul 2004, în anul 2005 fiind preluat în structura serviciului public de asistență socială.

În Total, Numai În Județul Alba Se Vor Folosi Fonduri Totale De Peste 15 Milioane Lei, Dintre Care Proiectul Din Abrud Este Și Cel Mai.

0, joi, 07 octombrie 2021,. Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități „sf. Centrul rezidențial casa bunicilor se află în vințu de jos (la 10km de alba iulia) și asigură condiții deosebite pentru ca vârstnicii să se bucure de siguranță, confort și atenție.

Read >>  Aparat Pentru Facut Carnati

Sfinţire La Centrul Pentru Persoane Vârstnice Din Alba Iulia.

De menționat faptul ca în centrul de zi pentru persoane vârstnice din alba iulia pot fi admise și persoane care au împlinit vârsta de 55 ani și ale căror nevoi pot fi soluționate prin activitățile derulate, cu aprobarea directorului direcției de asistență socială (das). Crişan vasile 0258 876 027, 0744 639 404. Consiliere, sprijin şi formare profesională pentru persoanele cu handicap.

Caminul Pentru Persoane Varstnice Alba Iulia Sustine Dezvoltarea De Servicii Sociale De Baza La Nivel Comunitar Cu Un Inalt Standard Calitativ Si Implica Toate Institutiile Relevante De La Nivel Local, Judetean Si Central In Acoperirea Eficienta A Nevoilor Persoanelor Varstnice Din Comunitate.

Serviciul social „centrul de zi pentru persoane vârstnice” este înfiinţat la data de 01.02.2004, urmare a parteneriatului dintre consiliul local alba iulia, fundaţia paem alba, organizaţia caritas alba iulia şi asociaţia filantropia ortodoxă alba iulia în urma finanţării prin programul phare 2001 coeziune economică şi socială, schema de investiţii în servicii sociale şi. Alba iulia, sebes, ciugud, unirea, blaj, cenade, ocolis, ramet, santimbru, teius. Îmbunatatirea starii de sanatate a asistatilor din.

Joi, 20 Mai, A Fost Predat Amplasamentul Pentru Demararea Lucrarilor In Cadrul Proiectului Respect Pentru

Se lucrează la finisajele interioare ale viitorului centru de zi pentru persoane vârstnice acest centru, situat pe str. La aiud, încep lucrările la centrul de zi pentru persoane vârstnice amplasamentul pentru demararea lucrărilor în cadrul proiectului ”respect pentru bunicii comunității aiudene” a fost deja predat. În căminul nostru bătrânii vor regăsi liniște, o atmosferă prietenoasă și confort, vor fi înconjurați de persoane alături de care pot împărtăși activități plăcute.