Cimitirul Sfantul Constantin Braila Locuri De Veci De Vanzare

Cimitirul Sfantul Constantin Braila Locuri De Veci De Vanzare. Loc veci, concesiune nelimitata, 1000 4 940 ron. 52 cu dimensiunea de 2.00 x 2.50 m.

Donatie Loc De Veci from jonojonirom.web.app

Cumpara online locuri de veci pe okazii.ro. Locuri de veci din braila : Vand loc de veci cimitirul bellu ortodox aleea actorilor categorie:

Vand Loc De Veci Cu 3 Nivele La Cimitirul Sf Constantin Braila.

Vand loc de veci, loc de veci in cimitirul bellu, vand loc de veci cimitirul bellu ortodox aleea actorilor, vand loc de veci dublu cimitirul reinvierea, vand loc de veci, v nd loc de veci cimitirul berceni ii bucure ti, vand locuri de veci, ,vand loc de veci Locuri de veci braila (braila) 19/03/2018 1500.00 euro € 3 locuri de veci sfantul constantin locuri de veci braila (braila) 17/03/2018 30000.00 euro € Sector 1 bucuresti azi cedez 2 locuri de veci alaturate, fara lucrare, in cimitirul andronache.dimensiuni 2 m x 2.50 m = 5 mp.sunt situate central, pe aleea din fata cantinei, fig.9 parcela 34.

Read >>  Olx Telefoane De Vânzare

Locuri De Veci Cimitirul Radu Negru.

Loc de veci in cimitirul sf.gheorghe. Loc de veci in cimitirul sf constantin braila. Locul de veci cu dimensiune 4.50 m /3 m are doua cripte a cate doua nivele si un mormant de doua locuri.

Vand (Donez) Loc De Veci De 6 Locuri In Cimitirul Sf.

Constantin braila cu bordura, placa de mozaic, cruce din piatra si ingradit cu grilaj. 3 locuri de veci in cimitir eternitatea vand 3locuri de veci in galati,cimitirul eternitatea ,amplasate conform fotografiilor pre. 33 320 ron 38 080 ron.

Locuri De Veci Braila In Categoria Alte Proprietati;

Vind loc veci dublu in cimitirul sf. Pentru a gasi cele mai ieftine produse din locuri de veci foloseste sortarea dupa pret ascendent si vei avea la dispozitie oferte cu preturi incepand de la 1 leu. Locuri de veci în braila olx.ro.

Vând Loc De Veci Cimitirul Sf.

Vand loc de veci cimitirul sf.maria, situat la intrare, langa poarta, in primul rand, al treilea mormant. Adaugat in categoria imobiliare vanzari / terenuri , in data de: Semicripta, ingradit cu gard de metal, pozitie foarte buna.