Ciobanesc Asia Centrala Olx

Ciobanesc Asia Centrala Olx. Vând o perche de strutii în vârstă de 2 ani și 11 luni+ o femelă de asia centrală femela deține pedigree și este gestanta în 3 săptămân vand ciobanesc de asia centrala culoarea galben cu putin alb pret 400 eur.relati la. Anunturi pe olxro adauga anunt nou.

Caini Ciobanesti De Asia Centrala Poze Caini Romania from caini-romania.blogspot.com

Istoria lor poate fi urmarita pe drumul de matase stravechi. Vând ciobănesc de asia centrală. Recurge la sisteme automate și la parteneri care analizează.

2,834 Likes · 42 Talking About This.

Ciobanesc de asia centrala n salaj olxro. Puii au 6 săptămâni, carnet de sanatate sunt deparazitați și au primele 2. Caini cu constitutie aspra, puternici, indrazneti, neincrezatori in straini si care se adapteaza usor la diferite conditii climatice.

Vand Mascul Alabai 1 An Si 9 Luni (500 Euro), Si Doua Femele De 1 An (400 Euro) Medias Sibiu Telefon Validat Ciobanesti De Asia Centrala Proprietar Tibi De La Gilau Cluj Dezactivate Vand Ciobanesc De Bucovina Mihaiesti Olx Ro Ciobanesc De Bucovina Gratis Sibiu Ro Zoo Ywi99Jpschm93M Hunedoara Animale De.

Pui ciobanesc de asia centrala, varsta 2 luni, vaccinati, deparazitati conform varstei, sanatosi, jucausi dar si prietenosi, isi asteapta stapanii ; Vand caine ciobanesc asia centrala caini, pisici caini 1 700 lei negociabil miercurea sibiului azi 1 700 lei: Recurge la sisteme automate și la parteneri care analizează modul în.

Read >>  Decalcifiant Pentru Aparatele De Cafea De Longhi 500 Ml

Vând Mascul Ciobănesc De Asia Centrală,Vârstă 4 Luni,Tratamente La Zi,Din Părinț Alba Iulia Alba Telefon.

Apa trebuie sa fie la discretie www.olx.ro. Vand metis asia centrala, mama cu pedigree, tata ciobanesc de bucovina. Au varsta de 14 saptamani.provin din parinti rasa pura.detin ambii parinti vand catelusa de kangal 5 luni.

Vand Caine Ciobanesc Asia Centrala Caini, Pisici Caini 1 700 Lei Negociabil Miercurea Sibiului Azi 1 700 Lei:

Ciobanesc de asia centrala, numit in mod obisnuit alabai de catre bastinasi, este o rasa straveche de caini de talie mare, crescuti pentru paza si protejarea turmelor de oi. Ciobanesc de asia centrala / alabai. Căței ciobanesc de asia centrala.

Vand Caine Ciobanesc Asia Centrala Caini, Pisici Caini 1 700 Lei Negociabil Miercurea Sibiului Azi 1 700 Lei:

Vând pui ciobanesc de asia centrala masculi și femele proveniti din părinți cu pedigree. In soul of asia kennel we work with the best examples of the shepherd's dogs of asia, which are also known as alabai dogs, or central asian shepherd dogs, tobet, sage chuponi, sage koochi, etc., probable the oldest guardian breed in the world. Vand ciobanesc asia centrala crescut la oi cainele este bun are un an si 2 luni cel sur este de vanzare pretul este negociabil va trimit si videoboe wastap pozele.