Ciobanesc German Negru De Vanzare

Ciobanesc German Negru De Vanzare. Preţ 650 eur pui ciobanesc german linie de lucru cu pedigree câini. Disponibili pui femele și masculi din rasa ciobănesc german, din părinți cu linii vechi de lucru, se.

Caine Lup Ciobanesc German Negru from gregory-blog.web.app

Are toate vaccinurile facute la zi. Sector 6 bucuresti telefon validat. Avem disponibili pui de ciobanesc german.

Ciobanesc German De Vanzare Iasi.

Pui ciobanesc german de vanzare. Ciobanesc german de vanzare baia mare. Vand 2 pui de ciobanesc german 2 fete au aproximativ 8 saptamani pentru mai multe detalii va rog sa.

Oferim Spre Vanzare Pui De Lup Negru Ciobanesc German Fatati Pe Data De 12.10.2020 Deparazitati Carnet De Sanatate Vaccinati Pedigree Disponibil 1 Baiat Si 2 Fetite Se Pot Da Mai Multe Vide Si Poze La.

Vand pui ciobanesc german negru complect, alsacian, nascuti pe 01 martie 2014,parinti rasa pura,par scurt, deosebiti,ideali atat pentru paza cat si pentru dresaj sau companie. Vând pui de ciobănesc german! Sunt in cautare de un mascul ciobanesc german, spatele drept, linie de lucru sau apropiat, cat mai negru daca se poate, maxim 2 luni si jumatate (pentru ca am si pisica si este important sa se obisnuiasca).

Read >>  Camioane De Vanzare Olx Cap Tractor

In Ultimele 2 Poze Se Vad Fratii Nascuti Anterior.

Caini, pisici » caini 2 721 lei. Masini de vanzare, telefoane, haine, tractoare, Royal canin, pedigree, collecta sau [en.casa] cumpara ieftin vand ciobanesc german

In Ultimele 2 Poze Se Vad Fratii Nascuti Anterior.

Descopera ofertele pentru vand ciobanesc german si alege produsul potrivit pentru tine. Ciobanesc german de vanzare brasov. Ciobanesc german negru caini, pisici » caini 1 202 lei oradea azi 250 €:

Astăzi, La Peste 25 De Ani De Existenţă, Ne Mândrim Cu Un Arbore Genealogic De Peste 150 De Cuiburi, Un.

Preţ 650 eur pui ciobanesc german linie de lucru cu pedigree câini. Ciobanesc german caini in bucuresti olx ro. Firma autorizata vindem exemplare ciobanesc german de inalta calitate, negru cu pet.