Consulatul Italiei La Bucuresti

Consulatul Italiei La Bucuresti. Poți ajunge la consulatul republicii italia cu autobuz, metrou sau tramvai. Moovit te ajută să găsești rute sau ore alternative.

Ambasada Rusiei La Bucuresti 8 from ffdrrefd45ii7.blogspot.com

La inaugurarea consulatului au fost prezenți directorul cabinetului ambasadei italiei la bucurești, maria luisa lapresa, prefectul. In urma numeroaselor solicitari primite, firma consultia grup srl lanseaza un nou serviciu de consultanta pe piata romaneasca: Biroul nostru, pune la dispozitia clientilor servicii de traducere si interpretariat de inalta calitate, in cel mai scurt timp posibil si la pretul corect, precum si o gama larga de servicii conexe (legalizari notariale, aplicarea apostilei de la haga, obtinerea declaratie de valoare de la.

Declaratia De Valoare (Italia) Biroul Nostru A Creat Aceasta Pagina Web Pentru A Va Oferi Informatii Despre Etapele Obtinerii Declaratiei De Valoare De La Reprezentatele Consulare Ale Italiei Pentru Diplomele De Studii Si Acordarea De Consultanta Profesionala.

De atunci, pentru a avea acces la ambasada italiei in basarabia (cu sediul la bucuresti), cetatenii basarabeni trebuie sa obtina mai intai viza pentru romania. 0039 051 587 21 20; Intocmim dosarul pentru a obtine declaratia de valoare de la consulatul italiei la bucuresti.

In Ziua Programarii Va Trebui Sa Prezentati Confirmarea Primita Pe Mail Cu Privire La Ora Planificata, Precum Si Dovada Platii.

Ambasada italiei la chișinău amintește că serviciile consulare se acordă exclusiv în baza programărilor prealabile. Ambasada italiei la bucuresti informeaza ca programarea pentru eliberarea declaratiei de valoare a titlurilor de studiu obtinute in romania si in republica moldova se va putea face exclusiv prin internet, si nu prin prezentare la birourile cancelariei consulare din bucuresti. Acest tip de serviciu se adreseaza persoanelor care doresc sa obtina o programare de la consulatul italian in vederea unui loc de.

Read >>  Cursuri De Calificare Frizerie Bucuresti

Pentru Cei Care Doresc Sa Continue Studiile Sau Sa Profeseze In Italia, Biroul Nostru Ofera Informatii Si Consultanta Despre Etapele Obtinerii Declaratiei De Valoare De La Consulatul Italiei La Bucuresti Pentru Diplomele De Studii.

Certificate de botez/cununie, în original, vizate în prealabil de direcţia judeţeană pentru cultură, culte şi patrimoniul cultural naţional, respectiv a municipiului bucureşti, str. Mae informează că centrul de contact și suport al cetățenilor români din străinătate (ccscrs) va trata, cu prioritate, apelurile de la cetățenii români care se află pe teritoriul ucrainei și că activitatea secției consulare din cadrul ambasadei româniei la kiev și a consulatului general al româniei la odessa a fost suspendată temporar. Prin acest serviciu, demonstram capacitatea noastra de a efectua servicii cat mai complete, de un real folos cetatenilor romani sau straini, care au terminat studiile in romania si care doresc sa se inscrie la studii in italia.

Pregatirea Si Verificarea Temeinica A Dosarului Pentru Declaratia De Valoare A Actelor De Studii, In Vederea Prezentarii La Reprezentantele Consulare Ale Italiei In Romania (Cancelaria Consulara Din Bucuresti Si Consulatul General Din.

Persoanele care se vor prezenta la secția consulară a ambasadei fără programare nu vor fi acceptate, transmite știri.md cu referire la ipn. Ambasadorul anatolie urecheanu a avut astăzi, 23.03.2022, o întrevedere de lucru cu președintele comisiei pentru politică externă a camerei deputaților italiei, piero fassino. La inaugurarea consulatului au fost prezenți directorul cabinetului ambasadei italiei la bucurești, maria luisa lapresa, prefectul.

Secţia Consulară (Inclusiv Secţia De.

Locatia este printre cele mai populare din domeniul de ambasada in judetul bucuresti.gaseste mai sus informatii despre consulatul italiei prezentata cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de locatie. Italia are de vineri un consulat onorific la cluj. Prin acest serviciu demonstram capacitatea noastra de a efectua servicii cat mai complete de un real folos cetatenilor romani care vor sa se inscrie la studii in italia.