Cruci De Lemn Sculptate Pret

Cruci De Lemn Sculptate Pret. Lucrarile sunt efectuate numai manual, nu folosim masini de copiat, mesterul sculptor fiind cel care da viata troitei. Cruce ortodoxa din lemn cu margini rotunde un obiect de venerare,.

Troita Nr 4 1 000 lei Troite si Icoane create manual from www.troite-icoane.ro

Execut la comanda troite si cruci pentru inmormantari, biserici, manastiri,etc.troitele si crucile sunt realizate din lemn masiv (brad sau stejar),sculptate manual sau simple. Arcuri, imbinari de lemn, panouri sculptate cu sfinti sau ingeri. Iată că, după aproape un an, revenim la jurnalul nostru, cu dorința de a împărtăși ce am mai lucrat în atelier în vremea din urmă.

Lucrarile Sunt Efectuate Numai Manual, Nu Folosim Masini De Copiat, Mesterul Sculptor Fiind Cel Care Da Viata Troitei.

Troițe, candele, pecetare și alte piese de mobilier bisericesc. Prețuri reduse cu până la 50% la toate modelele de cruci din marmură!. Izvodul era scos periodic de vechi mestesugari romani pentru a se executa cateva lucrari si dupa aceea era iar pus la pastrare.

Read >>  Mersul Trenurilor Piatra Neamt Bucuresti

Cruce De Altar Sculptata In Lemn.

Arcuri, imbinari de lemn, panouri sculptate cu sfinti sau ingeri. Crucile cu postament au pretul. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin.

X 41.4999 = 41,50 Lei.

Cruci lemn,cruci fier,cruci plastic,cruci sculptate. Cruci de lemn prisotlnice sau pecetare. Atelier de artă tradițională bisericească și populară, sculptură și crestături în lemn.

Cruce Ortodoxa Din Lemn Cu Margini Rotunde Un Obiect De Venerare,.

Aflat in troite si cruci etichete: Cruce din lemn cu suport. Toate lingurile le pot lucra cu diferite nivele de complexitate, pretul fiind adaptat astfel oricarui buget.

Cruci De Mormânt Din Lemn De Stejar Cruceadelemn.ro.

Aflat in troite si cruci etichete: Cruci sculptate in lemn de maslin, realizate cu cea mai mare dragoste de artistii ce traiesc in betleem. Troita sculptate pe lemn de stejar cu arsenie boca.