Curier Rapid Pret Pe Kg

Curier Rapid Pret Pe Kg. Tarifele le poți consulta și la secțiunea curier internațional, selectând țara dorită. Zoom curier iti ofera cele mai bune servicii de transport colete la preturi avantajoase incepand de la £1.50/kg.

Vaselina pe baza de litiu Slider Grease LS EP 2 , 15 Kg from www.uleideulei.ro

Oferim o varietate de servicii de livrare rapidă și convenabilă pentru export. | posta atlassib curier rapid. Cei mai seriosi de pana acum.

Comparatie Preturi Curier Rapid În București(Lei) Bookcurier:

Jhc courier colaboreaza cu firme de curierat renumite pe plan international. Acest termen poate varia în funcție de greutate, dimensiuni și destinație. 9.5 pe primul kg , 0.85 pret fan courier pe kg suplimentar, 0.8 pekm suplimentar, 4 lei in cont colector.

Toate Livrările Cu Asigurare Colet Sunt Protejate Pentru Pierderi Sau Daune Până La O Sumă Specificată.

In plus, 51 oferte beneficiaza si de livrare gratuita prin curier. Buna ziua, in cat timp ajunge un colet la antwerpen din bucuresti? Greutatea maximă a unei expedieri poate fi 31.5 kg.

Read >>  Camera De Supraveghere Cu Ip

Cei Mai Seriosi De Pana Acum.

Pachetele standard, de până la 31 kg pot ajunge la destinatar în chiar următoarea zi lucrătoare. Coletele trimise taberelor de sinistrati trebuie sa se incadreze in limita maxima a 10 kg, iar cutia trebuie sa fie sigilata in momentul in care vine curierul sa o ridice. Există în total cinci categorii de preț.

Impreuna Cu Cel Mai Sigur Si Prompt Serviciu De Curierat Rapid, Noi Cargus, Suntem Gata Sa Preluam Expeditiile Dumneavoastra De Luni Pana Sambata Si Sa Le Livram In Maxim 24 De Ore In Toata Romania.

Tarifele le poți consulta și la secțiunea curier internațional, selectând țara dorită. Care ste pretul pe kilometru sau pe kilogram transportat? Vă puteți proteja coletul până la valoarea de €10.000.

Pentru A Gasi Curier Ieftin Foloseste Sortarea Dupa Pret Ascendent Si Vei Avea La Dispozitie Oferte Cu Preturi Incepand De La 0,99 Lei.

0 (vezi mai mult) 0.8: 9.5 pe primul kg , 0.85 pret fan courier pe kg suplimentar, 0.8 pekm suplimentar, 4 lei in cont colector. 1.livrare prin fan curier cu plata prin card sau op :