Cursuri Protezist Unghii Bucuresti

Cursuri Protezist Unghii Bucuresti. 590 lei in loc de 1100 lei. Cursul autorizat stilist protezist unghii cu gel începători bucurești are o durată de 4 săptămâni.cursul se ține câte 2 zile pe săptămână a câte 4 ore (aceste zile se aleg împreună cu trainerul și cursantele în prima zi de curs), astfel încât să poți merge la serviciu, dar să ai și timp să te dedici pasiunii tale în arta unghiilor.

Curs Autorizat Stilist Protezist Unghii cu Gel Incepatori from www.estetica-crin.ro

Fii primul care examinează & ldquo;curs de baza acreditat stilist protezist unghii bucurești & rdquo; Cursul stilist protezist de unghii este un curs complex, structurat în două părţi. Daca sunteti deja manichiurist pedichiurist, dar doriti sa va imbunatatiti cunostintele si sa va extindeti aria de activitate sau pur si simplu vreti sa invatati pentru dumneavoastra, trebuie sa urmati un curs de unghii false.

Va Punem La Dispozitie Sali De Curs Dotate Modern, Formatori Cu Experienta Si Suport De Curs Detailat.

Durata cursului de unghii false (stilist protezist unghii) este de 5 saptamani , cu frecventa de 2 zile pe saptamana, practica din prima zi cu materialele scolii. Stilist protezist de unghii (cod cor 514208) durata cursului: Fii primul care examinează & ldquo;curs de baza acreditat stilist protezist unghii bucurești & rdquo;

Read >>  Scari Interioare Din Lemn Poze

Va Punem La Dispozitie Sali De Curs Dotate Modern, Formatori Cu Experienta Si Suport De Curs Detailat.

Cunoasterea caracteristicilor principale ale unghiilor, a rolului si a formelor acestora; Poti asista gratuit la curs inainte de inscriere* nu rata promotia. Curs stilist protezist unghii extra.

Tuturor Persoanelor Dornice De A Invata Cum Sa Fii Un Specialist In Ingrijirea Si Infrumusetarea Unghiilor, Mainilor Si Picioarelor Prin.

Cursul stilist protezist de unghii este un curs complex, structurat în două părţi. Este un curs ce dureaza 3 saptamani, se desfasoara in weekend: Pentru mai multe informatii ne poti contacta la numarul de telefon:

Cursurile Noastre De Calificare Stilist Protezist De Unghii.

Poti intra pe paginile de produs pentru a vedea diferite modele de unghii. Program intensiv (pentru mai multe informații referitoare la program ne puteți contacta la tel. La cursul de stilist protezist unghii cu gel vei invata despre:

Durata Cursului Manichiura Pedichiura Este De 2 Luni, Cu Frecventa De 2 Zile Pe.

Stilistul protezist de unghii creează modele decorative pentru unghii, pictează/înfrumuseţează unghiile prin realizarea decoraţiunilor, în ton cu gusturile clienţilor şi evenimentele pentru care au fost concepute. Cursul autorizat stilist protezist unghii cu gel începători bucurești are o durată de 4 săptămâni.cursul se ține câte 2 zile pe săptămână a câte 4 ore (aceste zile se aleg împreună cu trainerul și cursantele în prima zi de curs), astfel încât să poți merge la serviciu, dar să ai și timp să te dedici pasiunii tale în arta unghiilor. Plata se poate face in rate lunare.