Dacii Si Romanii Joc

Dacii Si Romanii Joc. Campion • campionul va primi o răsplată ! Pe o parte a tablei de joc se afla cetatea lui decebal, iar pe partea opusa tabara lui traian.

Dea dacii și românii Scena 9 from www.scena9.ro

Pe o parte a tablei de joc se afla cetatea lui decebal, iar pe partea opusa tabara lui traian. Pe o parte a tablei de joc se afla cetatea lui decebal, iar pe partea opusa tabara lui traian. Joc de societate pentru 2 jucatori, reproiectat in baza vechiului joc dacii si romanii.

Cutia Jocului Cuprinde Alături De Tabla De Joc.

Daca tot am populat blogul cu posturi nostalgice in ultima vreme, ma gandeam sa continui pe aceasta linie si cu articolul de fata. Animale din continente de lux. Comunitate dacii si romanii clasa a 4 a exemple din comunitatea.

Read >>  Dulapuri Baie Pe Sol

Jocul Dacii Şi Romanii Este Un Joc De Gândire Ce Se Joacă În Două Persoane.

Am cautat materiale potrivite, imagini, video, cartea povestiri istorice, apoi ca la un puzzle, am inceput sa asamblez totul, cu rabdare. Ediții ulterioare ale jocului au continuat să apară până prin anul 2000. Vand jocul dacii si romanii.

Dacii Si Romanii Jocul Dacii Si Romanii A Fost Unul Dintre Cele Mai Vechi Si Longevive Jocuri De Masa Romanesti (Board Games, Pentru ”Anglofoni”).

El a fost creat de mircea ivanciu la mijlocul anilor 70′ si urma sa fie o alternativa romaneasca istorica la jocurile similare aparute in afara tarii. Se recomandă copiilor cu vârsta peste 9 ani. Jocul reprezinta batalia dintre 5 soldati daci, condusi de 1 comandant si 5 soldati romanit.

Campion • Campionul Va Primi O Răsplată !

Ocupa primul cetatea adversarului pentru a castiga! Joc de societate pentru 2 jucatori, reproiectat in baza vechiului joc dacii si romanii. Se distinge prin tabla de joc deosebită și oferă 2 variante de joc, ambele la fel de fascinante și solicitante.

8 Alte Produse In Aceeasi Categorie:

Joc de societate pentru 2 jucatori cu varsta peste 9 ani. Se recomanda copiilor cu varsta peste 9 ani. Pe o parte a tablei de joc se afla cetatea lui decebal, iar pe partea opusa tabara lui traian.