Damasc Metraj Pentru Lenjerii De Pat

Damasc Metraj Pentru Lenjerii De Pat. Materialul il avem disponibila pe stoc, livrarea se va face imediat dupa lansarea comenzii. Materialul are o latime de 3 metri si poate fi utilizat la decorarea salilor de evenimente, pentru fetele de masa, naproane etc.

Lenjerie De Pat Damasc 09 Cuvertura from cuvertura.ro

Stocul nostru cuprinde si lenjerii de pat superbe. Prima pagină lenjerii de pat damasc. Material textil damasc la rola de 50.

Comanda Acum Lenjerii De Pat Confectionate 100% Din Bumbac Damasc.

Aceasta tesatura fina si moale va atinge cu siguranta si cele mai inalte pretentii, la un pret foarte bun. Tesatura damasc o comercializam la metru liniar sau la rola de 50 metri. Lenjerie de pat dublu din damasc linear (tesatura din fabrica, ci nu imprimata), confectionata din bumbac 100%, cu 4 piese, folosita cel mai mult in regimul hotelier, datorita simplitatii si calitatii extraordinare.are un aspect usor lucios pentru o nota de eleganta si rafinament.

Stocul Nostru Cuprinde Si Lenjerii De Pat Superbe.

Lenjeriile de pat din damasc sunt utilizate în general de industria hotelieră, dar și de iubitorii de alb. Te asteptam in magazinul nostru pentru a descoperii varietatea de modele. Pentru a acoperi toata gama de dotari hoteliere va oferim la cele mai bune preturi de pe piata prosoape de baie bumbac, cu densitate 550 gr si dimensiuni de pana la 150 cm, halate de baie din bumbac 100 natural pentru hotel, pensiune, centru spa, perne de pat, pilote de pat, husa protectie saltea, lenjerii de pat damasc satinat.

Read >>  Mesaje Pentru Iubit Lungi

Inainte De 1989, Oamenii Cumparau Mult Mai Des Materiale Din Care Isi Faceau Haine, Lenjerii De Pat Si Multe Accesorii Pentru Casa.

Pentru confectionarea de lenjeri de pat tex line timisoara vafurnizeaza la cerere toate tipurile si in orice cantitate tesaturi (metraje) pentru lenjeri de pat uni si imprimate ,sifonate si netede,satinate sinormale. Panza din bumbac are 100 gr/mp si o comercializam la rola de 30 m sau la metru liniar. Daca nu puteti selecta modelul dorit utilizati pagina de contact, click aici.

1 X 230 X 250 Cm.

Bumbac 69.2 % poliester 30.8 %. De asemenea, această lenjerie de pat ne duce rapid cu gândul la vacanțele de vis petrecute alături de cei dragi. Cel mai des vă întâlniți cu acest material la carceafuri și lenjerii de pat.

Set Lenjerie Pat Din Bumbac Damasc Alb , Pentru Doua Persoane , Metru Patrat , Pentru Saltea De 160/200.

Pentru vanzarea la rola, click aici. Dar țesătura din damasc este folosită și pentru fețe de masă și alte produse decorative.damascul este o. Urzeala 221 fire/10 cm;batatura 144 fire/10 cm.