Distanta Bacau Nisipurile De Aur Bulgaria

Distanta Bacau Nisipurile De Aur Bulgaria. How do i travel from braşov to nisipurile de aur without a car? Cunoscuta si sub denumirea de golden sands, statiunea se afla la 17km de varna, al treilea oras ca marime din bulgaria.

Hotel Astera Nisipurile de Aur Bulgaria 2020 🏤 Oferte from litoral-bulgaria.travelplanner.ro

528 km (328 mi) durata calatoriei: Cunoscuta si sub denumirea de golden sands, statiunea se afla la 17km de varna, al treilea oras ca marime din bulgaria. 6 ore 55 min viteza medie:

Warna (Distanta Dintre Warna Si Nisipurile De Aur, Bulgaria:

Cât durează călătoria cu autocarul din bacău către nisipurile de aur? Plaja are o lungime de 5 km, cu un nisip curat si foarte fin, iar marea este de obicei limpede asemeni cristalul, calda si calma si are o adancime care nu depaseste 1,6 m. Distanta / drum / timp:

Ca Si Costuri, Pe Langa Carburant, Un Sofer Care Merge La Nisipurile De Aur Plateste Taxa De Pod In Giurgiu 13 Lei, Dar Si 8 Euro Pentru O Vinieta Bulgareasca Valabila O Saptamana, Iar Daca Sta Mai Mult, Trebuie Sa Cumperi O Vinieta Pentru O Luna Care Costa 15 Euro.

Cunoscuta si sub denumirea de golden sands, statiunea se afla la 17km de varna, al treilea oras ca marime din bulgaria. Staţiunea se bucură de un climat blând, climatul temperat continental. Distanta intre bacau si nisipurile de aur cu masina distanta rutiera:

Read >>  Parchetul De Pe Langa Judecatoria Bacau

Nisipurile De Aur, Descriere Destinatie.

3 nopti / all inclusive / transport cu autocarul. Nisipurile de aur este cea mai populara statiune de pe litoralul bulgareasc, isi are numele de la plajele cu nisip fin de pe teritoriul parcului national ecologic si este situata in mijlocul unei vegetatii abundente (pajisti de flori si paduri de stejari) cu numeroase specii de animale (cerbi, mistreti, iepuri, veverite rosii, vulturi si fazani), la 15 km. Numele manastirii aladja vine de la cuvantul turcesc ce inseamna colorat si a fost denumita asa datorita peretilor pictati in culori vii.

Manastirea Aladja Este Situata Doar La Cativa Km Sud De Statiunea Riviera Si Nisipurile De Aur Si Face Parte Din Parcul Natural Zlatni Pyasatsi (Nisipurile De Aur).

Distanta intre brasov si nisipurile de aur cu masina distanta rutiera: Desi drumul din bucuresti este cu pana in 50 de km. The best way to get from braşov to nisipurile de aur without a car is to train and bus.

Aflata La Doar 15 Km De Albena Si Circa 18 Km De Varna, Statiunea Se Desfasoara Pe Teritoriul Parcului National “Nisipurile De Aur”, Ingrijit Cu Multa Atentie De Ecologisti.

Statiuniea nisipurile de aur este situata in partea de nord a coastei bulgare a marii negre si este inconjurata de o rezervatie naturală cu acelasi nume. 528 km (328 mi) durata calatoriei: Dacă vă doriți ceva cu adevărat special, puteți găsi un hotel de 5 stele în nisipurile de aur la un preț mediu de 1.368 lei per noapte (pe baza prețurilor de pe booking.com).