Doctor Ginecolog Manole Iuliana Bacau

Doctor Ginecolog Manole Iuliana Bacau. Stabileste o programare la dr. Ecografie obstetricala si ginecologica clinicile doctorului:

Consultatii si ecografii gratuite, la GRAL MEDICAL from ph-online.ro

Clinica privata profmedica (clinica oncologie si ginecologie bucuresti) reuneste o echipa de specialisti in domeniul chirurgiei si ginecologiei oncologice, dermatologiei si oncologiei medicale, imagistica a sanului, ecografie abdominala si ginecologica, implicati in diagnosticul si tratamentul afectiunilor oncologice: Medicale, competenta in echografie generala Cardiologie compartiment cardiologie interventionala/laborator angiografie dr.

Spitalul De Obstetrica Ginecologie Dr “I.a.

Medicale, competenta in echografie generala Iuliana mirela biagini medic specialist mihai robert coneac medic primar dana coneac Manole iuliana medic specialist dr.

2 Rue Des Cités, 93300 Aubervilliers, France.

Manole iuliana colegiul medicilor bacau. Bratu adrian medic specialist, dr. Publicat luni 2 august, 2021 in nașterea naturală.

Specializari Clinica Gtl Medical Clinic.

Cel mai complet director de medici ginecologi, medici de familie, special realizat pentru mamici. Direct la sediul medical center dr. Cancer mamar, cancere genitale, melanom malign.

Vizualizați Profilul Lui Iuliana Manole Pe Linkedin, Cea Mai Mare Comunitate Profesională Din Lume.

Manolea maria magdalena este absolventă a facultății de medicină generală din cadrul universității de medicină și farmacie din craiova, promoția 2000. Iuliana ceausu vezi toate specialitatile pe site Medicii clinicii gtl medical clinic:

Noua Adunat Cu Sase Egal.

Nastere naturala la spitalul judetean bacau cu dr. Nastere naturala la spitalul judetean bacau cu dr. In cazul in care folositi formularul din partea stanga, vom reveni telefonic pentru programarea consultatiei, stabilind, in functie de programul cabinetului si de disponibilitatea dvs, programul optim pentru o consultatie.

Read >>  Pensiunea Cattaleya Magura Bacau