Domeniul Minard Feteasca Neagra Pret

Domeniul Minard Feteasca Neagra Pret. Cucerește timpul cu pofta hranita. Este corpolent, cu taninuri moi și final lung, condimentat cu piper negru.

BOB DE LUNA Feteasca Neagra 0.75l from thewineroom.ro

Soarele, vantul, ploaia, pamantul, oamenii, dar si istorie, cultura si povestea unui popor. Vinuri romanesti, domeniul coroanei segarcea Comanda si benefiezi de livrare rapida transport securizat 2o ani experienta.

Domeniul Vladoi Ion Vladoi Merlot&Feteasca Neagra Pret:

Comanda si benefiezi de livrare rapida transport securizat 2o ani experienta. Vinuri romanesti, domeniul coroanei segarcea Cucerește timpul cu pofta hranita.

56 Lei In Stoc Tip Vin:

Fetească neagră organic este un vin tipic românesc, cu o culoare intensă, cu arome fine și proaspete de prune uscate, coacăze negre, amplu și catifelat. Este corpolent, cu taninuri moi și final lung, condimentat cu piper negru. Vinul este extrem de generos, cu arome de magiun și vișină coaptă, cărora li se adaugă o notă de trufă neagră, cuișoare și frunze de tutun uscat.

Read >>  Ceas Dama Anne Klein Pret

Feteasca Neagra Te Intampina Cu O Aroma Unica Si Eleganta, Dar Cu O Puternica Personalitate.

Austria bio garantie 2016 “eu cred ca vinul trebuie sa fie expresia propriului terroir: Soseaua de centura nr.30a, tunari, ilfov. Feteasca neagra, cabernet sauvignon, syrah & merlot (1) feteasca neagra, merlot.

Carne Rosie, Gratar, Branzeturi Mai Picante.

Domeniul aristitei vizionar feteasca neagra este un vin rosu sec, certificat doc dealu mare, realizat din vinificarea strugurilor feteasca neagra din productia 2020. Gramma, feteasca neagra, 750 ml. Rosu vezi detalii domeniul vladoi pivnita basarabilor cuvee orange

Feteasca Neagra Organic Este Un Vin Tipic Romanesc, Cu O Culoare Intensa, Cu Arome Fine Si Proaspete De Prune Uscate, Coacaze Negre, Amplu Si Catifelat.

Cramele oprisor cauta sa surprinda la nivelul fiecarei productii de vin ales o legenda populara, dar si diferite randuieli spirituale care sa arate ca maiestria omeneasca Vin domeniul minard vinuri (211 produse) sampanie & vin spumant (7 produse). Cumpara de minim 199 de lei si ai transport gratuit.