Dormitor Cu Pat Rabatabil

Dormitor Cu Pat Rabatabil. 01 este modelul de baza pentru paturile rabatabile fabricate de noi.pentru executia acestor paturi folosim. Pat rabatabil actionat de mecanism de provenienta spaniola.

Dormitor pentru copii cu pat rabatabil si canapea from mobilacomandabacau.ro

Pat rabatabil cu lada de depozitare, tapitat cu stofa belly antracit. Asigură spațiul optim de dormit pentru două persoane. Dimensiuni corp stanga / dreapta pat:

Puțin Confort În Dormitorul Tău Și Un Covor Moale Pentru Dormitor Te Vor Ajuta Să Începi Și Mai Bine Ziua.

Magazin canapele direct de la producator. Dimensiuni exterioare pat rabatabil : Pat rabatabil cu lada de depozitare, tapitat cu stofa annecy boxspring elephant skin grej, topper visco inclus, 200 x 160 cm.

Read >>  Farmacia Din Dacia Timisoara Telefon

Va Oferim O Gama Diversificata De Pat Rabatabil Pe Perete.

Fiecare dintre acestea primește 80 cm, adică spațiul asigurat de o saltea standard pentru o persoană. Un dormitor răcoros când temperaturile sunt ridicate. Modelul 02,reprezinta un ansamblu format din pat rabatabil,canapea si corp lateral.modelul poate fi adaptat spatiului.

Pentru A Realiza Un Contrast Perfect, Mobila Dormitor Multifunctional Poate Fi Combinata Cu Elemente De Mobilier De Culoare Alba Sau Oricare Din Paletarul Tonurilor Deschise.

În stoc livrare gratuită pat rabatabil pe perete, cu mecanism pneumatic, sistem led, somiera si 2 dulapuri bc07, bed concept vertical alb mat, 200 x 180 cm, l281xa46xh218 cm 14.889,00 lei 8.453,60 lei. Despre transport garantie 2 ani despre montaj. Fabricat cu mândrie de noi în românia.

Pat Rabatabil Dublu Cu Canapea Diva Confort (140X190) 5.681,40 Lei 6.684,00 Lei.

Set pat rabatabil dublu (140×200) + canapea + dulap+ biblioteca nova plus ver.2 set. Vezi produsul la tine în casă. Patul pentru dormitor cu dimensiunea 160×200 cm este cea mai populară dimensiune.

Descriere Dormitor Cu Pat Rabatabil D 324 :

Lenjerie de pat moale, draperii obscure pentru dormitor și pilote și perne potrivite preferoințelor tale când vine vorba despre somn. Dimensiuni saltea pat rabatabil orizontal cu canapea: Vezi tot din paturi rabatabile.