Erbicid Floarea Soarelui Pret

Erbicid Floarea Soarelui Pret. Folosește soluțiile de erbicidare basf pentru a lupta împotriva buruienilor și a avea culturi bogate de floarea soarelui. Anuale inclusiv sorg din samanta 0.75 l/ha floarea soarelui buruieni.

Erbicid Pulsar 40 1 L from www.biosel.ro

Cumpara erbicid pulsar 40, pentru floarea soarelui si mazare, ambalaj 5 litri de la emag! Monsanto ambalaj pe piata din romania: Cumpara erbicid mox 4 sl, sharda la pret redus.

Anuale Inclusiv Sorg Din Samanta 0.75 L/Ha Floarea Soarelui Buruieni.

Folosește soluțiile de erbicidare basf pentru a lupta împotriva buruienilor și a avea culturi bogate de floarea soarelui. Erbicidul express 50 sg este un erbicid selectiv, aplicat in postemergenta la floarea soarelui, in combaterea buruienilor cu frunza lata. Galigan 240 ec erbicid pelicular pentru floarea soarelui, culturi legumicole (ceapa, usturoi), pomicultura si pepiniere.

Read >>  Dacia Logan Vanzare Pret 1000 Euro

Abutilon Theophrasti (Teișor), Amaranthus Spp.

Produsul contine 50% tribenuron metil si are formulare de granule solubile. Monsanto ambalaj pe piata din romania: Dacă floarea soarelui tratată cu express® 50 sg este calamitată din diverse motive, se seamănă numai floarea soarelui sau cereale de primăvară după arătură la minim 15 cm.compatibilitate.

Vitoriomox 4 Sl Este Un Erbicid Selectiv, Destinat Combaterii Buruienilor Dicotiledonate Din Cultura De Floarea Soarelui, Înființată Cu Hibrizi Rezistenți La Imazamox.

Cumpara erbicid mox 4 sl, sharda la pret redus. Aplicarea express® 50 sg, erbicid floarea soarelui, nu restricţionează rotaţia culturilor. Floarea soarelui este o planta care are mai multe tipuri de atributii, iar in urma recoltei acesteia se obtin produse diverse, de la seminte, uleiuri si alte produse.

Inclusiv Costrei Din Rizomi Si Pir 1,0 L/Ha Dupa.

Erbicide contra buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate. El inhiba diviziunea celulara in varfurile de crestere ale lastarilor si radacinilor plantelor sensibile. Erbicidul express 50 sg este un erbicid selectiv, aplicat in postemergenta la floarea soarelui, in combaterea buruienilor cu frunza lata.

Erbicide Pentru Protecția Culturii De Floarea Soarelui.

Erbicide preemergente si postemergente, toate cu eficienta ridicata pentru obtinerea. Mod de actiune erbicid express 50 sg. (pretul include tva) + −.