Filtru Anticalcar Masina Spalat

Filtru Anticalcar Masina Spalat. Datorita formei sale speciale, poate fi usor instalat in spatii mici. Acesta descompune calcarul fara sa afecteze echilibrul chimic al apei.

Filtru anticalcar cu polifosfat, pentru masina de spalat 3 from magazinulinstalatiilor.ro

Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru masini de. « 1 / 5 ». Distruge depunerile de calcar existente.

Foarte Usor De Instalat Racordare Filet Interior 3/4 Intrare Si Filet Iesire 3/4.

Previne formarea depunerilor de calcar. Flux magnetic 30000 gauss debit maxim 0.8 mc/h presiune maxima de lucru 10 bar Datorita formei sale speciale, poate fi usor instalat in spatii mici.

Filtru Anticalcar Pentru Masina De Spalat (Plastic) Acest Filtru Anticalcar (Plastic) Va Protejeaza Impotriva Depunerilor De Calcar Si Creste Eficienta Detergentului Cu Pana La 30%.

Filtru magnetic ecomaxwater masina de spalat 3/4. La romstal, gasesti o varietate de modele de filtre anticalcar care te vor ajuta sa iti protejezi electrocasnicele. Pentru uz intern si de tratare a apei potabile.

Read >>  Emag Filtru Cafea Philips

Filtru Magnetic Anticalcar 3/4 Pentru Masina De Spalat.

1 buc verificati lista cu modelele compatibile de filtru masina de spalat vase hotpoint, ariston: Filtrul anticalcar aquaphor stiron pentru masina de spalat cu racord de 3/4″ vine cu 80 mg de mediu filtrant inclus, suficient pentru 15 000 l sau 300 cicluri de spalare. Este un filtru ecologic pentru ca nu foloseste produse chimice.

Este Ecologic Deoarece Nu Se Utilizeaza Produse Chimice.

Paharul filtrului se poate curata si realimenta cu granule de polifosfat la terminarea acestora, nefiind necesara achizitionarea unui nou filtru. Filtru magnetic anticalcar care asigura viata lunga si maxima eficienta masinilor de spalat vase,rufe. Filtru magnetic anticalcar calblock pentru masini de spalat rufe vase si uscatoare.se pot folosii la orice model si marca.

Racordurile De Conectare La Reteaua De Apa Menajera Sunt De 3/4.

Acest dispozitiv anticalcar este un aparat electronic care emite un impuls ce la randul lui produce un camp electromagnetic. Acest camp electromagnetic schimba forma si structura ionilor de calciu si de magneziu. Acest filtru nu dedurizeaza apa dar este foarte eficient in protejarea echipamentelor: