Garsoniere De Inchiriat Timisoara Sagului

Garsoniere De Inchiriat Timisoara Sagului. Ofer spre închiriere garsonierã mobilatã, utilatã, în zona calea sagului, la parter. Garsoniere de inchiriat si apartamente 1 camera in sagului, prin agentia imobiliara blitz.

Garsoniere de Inchiriat Regim Hotelier Bucuresti from www.luxapartments.ro

In centru, racadau, noua, stupini etc. Gaseste ceea ce cauti, plus multe alte proprietati imobiliare din categoriile de vanzare sau de inchiriat, apartamente, case, terenuri, spatii comerciale si birouri Sagului timisoara timis azi 19:40 37 m 2.

Ofer Spre Închiriere Garsonierã Mobilatã, Utilatã, În Zona Calea Sagului, La Parter.

Proprietar inchiriez garsoniera,zona sagului,900 lei utilitati incluse. Garsoniera, 22 mp utili, buziasului. Vezi 457 rezultate pentru garsonieră de închiriat în timișoara la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate de închiriat începând de la 100 eur.

Vezi Pe Lajumate.ro Cea Mai Avantajoasă Ofertă De Garsoniere De Închiriat Pentru Nevoile Și Dorințele Tale.

Acum ai pe titirez.ro 12 oferte de inchiriere garsoniere in orasul timisoara de la proprietari si agentii. Cauți mai multe imobiliare de vânzare? Inchirieri garsoniere timisoara la preturi avantajoase.

Read >>  Ce Inseamna Simetricul Unui Punct

Peste 1 Oferte De Chirii Garsoniere Si Apartamente Cu 1 Camera In Sagului.

Apartament de inchiriat cu 2 camere zona calea aradului 50 mp. Garsoniera de inchiriat timisoara, sagului intra pe www.garsoniera.ro si poti adauga anunt de vanzare/inchiriere garsoniere sau poti vizualiza oferte din alte localitati / judete. Gasesti rapid si usor garsoniere de inchiriat timisoara

Distribuie Anunțul Adaugă La Favorite.

22 m² • etajul 4/4 • 1980 • mobilat complet. Vand garsoniera in zona sagului/iosefin aproape de mijloace de transport in comun, magazine si scoli, acces facil catre centrul orasului mobilata utilata, mini bucatarie si baie proprie se vinde exact ca si in poze (mobilier, tv, masina de spalat, pat, dulap etc.) garsoniera este inchiriata momentan la pretul de 160 euro costuri mici de intretinere, ideal pentru cupluri sau persoane. Profita de preturile avantajoase in timisoara in centru sau spre periferie.

Garsoniere De Vanzare La Preturi Convenabile In Zona Sagului Si Zonele Adiacente.

Garsoniera se află în timiș în cartierul sagului, este la etajul 1 , suprafață 36 mp, la prețul de 260 €. Mehadia, in apropiere de alee. Pentru mai multe detalii apelați: