Inchiriez Garsoniera Soseaua Giurgiului Pret 500 De Lei

Inchiriez Garsoniera Soseaua Giurgiului Pret 500 De Lei. Blocul se afla la 100 metri de statia de metrou mihai bravu. Inchiriere garsoniera bucuresti 150 euro berceni giurgiului detalii anunt:

Inchiriez garsoniera 24,0 mp, Parter • Brasov, Brasov from www.publi24.ro

Inchirieri garsoniere in bucuresti zona romana, sau in zonele adiacente. Ofer pentru inchiriere garsoniera confort 1 situata in sector 4 in imediata apropiere a strazilor luica si sos. Cu 10 zile în urmă.

Poti Filtra Anunturile De Inchirieri Garsoniere Bucuresti Dupa:

Garsoniera are o suprafata de 42 mp. Anunț publicat de 2 agenții cu o diferență de preț de 1.500 €. Pentru a gasi mai repede garsoniera de inchiriat la care ai visat, ai numeroase filtre care te pot ajuta in cautarea ta.

Inchiriez Garsoniera La Curte Cu Dotari :Baia ,Bucataria Proprie ,Incalzire Centrala,Tv Frigider.chiria Este 800 Lei Cu Intretinerea Inclusa.locatia Este La Capat Progresul (Soseaua Giurgiului).Mijloace De Transport Tramvaiul 7Si 25 Si Autobuzul 102 Si 116 Statia Capat Progresul.

Se ofera spre inchiriere apartament 2 camere, 48mp, supr. De vânzare garsonieră situată pe aleea tătulești, la parterul unui bloc de 4 etaje, reabilitat termic, renovată, cu instalații electrice și sanitare noi;. A fost finalizat in anul 2012.

Read >>  Mesaj La Multi Ani Iubita

Blocul Se Afla La 100 Metri De Statia De Metrou Mihai Bravu.

Publica gratuit anuntul tau garsoniera de inchiriat! Apartament cu 2 camere zona sos. Bucuresti, sectorul 4 28 feb.

Apartament Renovat 2022 ,Totul Nou.

Gaseste ceea ce cauti, plus multe alte proprietati imobiliare din categoriile de vanzare sau de inchiriat, apartamente, case, terenuri, spatii comerciale si birouri București, giurgiului, soseaua giurgiului 126, daniela,. Cod anunt ai0366958 aproape de metrou.

Inchiriere Garsoniera Bucuresti 150 Euro Berceni Giurgiului Inchiriez Garsoniera Soseaua Giurgiului, Bacovia, Cartier Berceni, Mobilata Partial, Confort 1, Suprafata 35Mp, Bloc Linistit, Parter/8, Curata, Gresie, Faianta, Parchet, Usa Metalica, Instalatii Noi, Cablu Tv, Internet, Telefon, 150 Euro/Luna.

Garsonieră, foarte aproape de metrou titan (str. Giurgiului sector 4 bucuresti telefon validat. Pe imobiliare.ro gasesti cele mai bune garsoniere de inchiriat in zona romana din bucuresti.