Irum Taf 690 Pe Pret

Irum Taf 690 Pe Pret. Fabrica de utilaje forestiere si agricole din reghin lanseaza astazi trei noi tipuri de tractoare 100% romanesti. Îi urăm mult spor în activitate domnului bacos și să ne revedem cu bine!

Forest Romania 2015 Gyakorlatban lesz látható az IRUM from erdo-mezo.hu

Azi verificam un taf 690 pe. Proiectul noului taf 690 aduce în piață un utilaj cu o serie de îmbunătățiri importante. Recurge la sisteme automate și la parteneri care analizează modul în care.

Un Serviciu De Căutare Convenabil Pentru Cumpărarea, Vânzarea, Echipamentele Și Materialele Industriale În România.

Vand tractor forestier articulat taf 657. Irum, companie cu capital privat integral românesc, unde își desfășoară activitatea peste 500 de oameni, este o fabrică integrată pe orizontală, ce deține toate secțiile de productie. Fabrica de utilaje forestiere si agricole din reghin lanseaza astazi trei noi tipuri de tractoare 100% romanesti.

“Toate Acestea Sunt Posibile Datorită Investițiilor Masive Din Ultima Perioadă, Făcute În Zona De Producție.

Taf 657 irum in conditii foarte bune de functionare, rk 2010, frane cu aer. If you want a classic and compact taf with low maintenance costs, but which does not miss any latest innovations in forestry tractors segment, then the taf 690 pe from irum is the ideal machine for you. Caracteristici tehnice taf 690 op:

Read >>  Aer Conditionat Cu Montaj Inclus

Unii Urca La Sufa, Altii La Troliu , Altii Pe Roti.

392 nm la 1400 rot/ vand taf perkins, vanzare: La standul irum de pe platforma exterioară a târgului expowood 2018, vizitatorii au putut vedea cum se mișcă și ce facilități are un taf model 690 pe, cel ma. În oraș brașov | adroa

Rezultatele Căutării Pentru Vand Taf Irum 900P (Urgent) Printre Anunțurile Din Întreaga Țară.

Un tractor românesc agil taf 690 pe de la irum. Taf perkins, vand taf forestier, taf 6de vanzare, taf forestier, motor taf man. Tractorul taf 690 pe de la irum se vinde cel mai bine pe zona forestieră foto:

Totodată, Echipa Irum A Luat În Calcul Să Ofere Potențialilor Clienți, Prin Noul Model Taf 690 5S, Și Alte Avantaje În Operare:

Taf irum 690 pe tractor forestier articulat utilaje agricole si industriale tractoare 136 436 lei zalau azi 28 000 €: Ca număr de unităţi am reuşit să vindem peste 600 de unităţi. Cele două din imagini vor fi niște parteneri de cursă lungă pentru clientul nostru, bacos vali!