Lacrima Maicii Domnului Dedeman

Lacrima Maicii Domnului Dedeman. Denumirea vine de la florile acestei plante care dacă sunt atinse elimină picături de apă asemănătoare cu lacrimile, care au și un gust foarte bun. Se găseşte în peste 250 de specii şi varietăţi şi înfrumuseţează orice spaţiu al casei sau al grădinii

Andreas Flori Parfumate De Apartament from julianandreas-xiips3-14.blogspot.com

Denumirea vine de la florile acestei plante care dacă sunt atinse elimină picături de apă asemănătoare cu lacrimile, care au și un gust foarte bun. Cu flori speciale, cu o formă și un aspect unic, floarea de ceară (supranumită și lacrima maicii domnului sau floarea de porțelan), are un parfum discret și este originară din asia. De altfel, floarea de ceară hoya carnosa este folosită îndeosebi la confecționarea de metanii pentru călugări și creștini.

Diferita De Hoya Carnosa In Ceea Ce Priveste Formatul Si Consistenta Frunzelor, Dar Si Cu Unele Particularitati De Ingrijire, Hoya Bella Impresioneaza La Fel De Mult Prin Florile Sale In Forma De Stea, Grupate In Inflorescente.

Frunzele pot prezenta unele defecte. Se găseşte în peste 250 de specii şi varietăţi şi înfrumuseţează orice spaţiu al casei sau al grădinii În timp ce unele specii ajung la maturitate în primul an de viaţă, altele ajung chiar și după cinci sau zece ani.

Read >>  Poze La Multi Ani

Este O Plantă Cățărătoare, Perenă, Cu Tulpini Lungi Și Flexibile, Ce Permit Așezarea Lor Pe Spalieri.

Prima data am vazut lacrima maicii domnului in oltenia, in izverna mai exact, si da, plange, lacrimile sunt dulci insa si au miros placut, mir, smirna. Plantele prezintă frunze lucioase, eliptice, cărnoase, de culoare verde închis. Cu flori speciale, cu o formă și un aspect unic, floarea de ceara (supranumită și lacrima maicii domnului sau floarea de porțelan), are un parfum discret și este originară din asia.

Denumirea De Lacrima Maicii Domnului Nu Este Întâmplătoare.

În timp ce unele specii ajung la maturitate în primul an de viaţă, altele ajung chiar și după cinci sau zece ani. Acest videoclip este un dar din suflet pentru suflete. Deosebit de interesante sunt florile albe, facute parca din ceara sau portelan.

Se Gaseste In Peste 250 De Specii Si Varietati Si Infrumuseteaza Orice Spatiu Al Casei Sau Al Gradinii.

Lacrima maicii domnului, floarea de ceara sau de portelan.flori parfumate: Este o planta cataratoare, care poate creste pana la 10 metri sau chiar mai. Însă la baza înfloririi plantei se află o îngrijire adecvată, fie că vorbim de exemplare așezate în ghiveci, ca plante de apartament, fie că sunt plantate în exterior.

Read >>  Semineu Centrala Pe Lemne Dedeman

Orginara Din India, China Si Australia, Aceasta Floare Face Parte Din Familia Asclepidaceae, Iar Denumirea Stiintifica Este De Hoya Spp.

Hoya bella sau lacrima maicii domnului. Lacrima maicii domnului este o plantă perenă origtinară din japonia, vietnam, malaezia. Lacrima maicii domnului (hoya carnosa) sau floarea de ceară este o plantă cu aspect unic şi parfum îmbătător.