Lacul Alunis Sovata Pret Intrare

Lacul Alunis Sovata Pret Intrare. Cei care părăsesc ştrandul în această perioadă, la o eventuală reîntoarcere trebuie să plătească pentru biletul de intrare. Tarifele sunt nemodificate, 30 de lei pentru un adult, 20 de lei pentru copii, pentru militari, pentru studenți.

Se deschide Lacul Ursu din Sovata! Imagini LIVE Mures Stiri from ardealnews.ro

Strada vulturului 42, sovata 545500. Kati suket shared a post to the group: “tarifele sunt nemodificate, 30 de lei pentru un adult, 20 de lei pentru copii, pentru militari, pentru studenți.

La Malul Mării · Plajă Privată.

Situat in centrul statiunii, la 100 m de lacul ursu, hotel alunis reprezinta varianta. Strada vulturului 42, sovata 545500. Partie de schi cu cablu la sovata.

Rezerva Online La Alunis 3*, Sovata.

Cei care părăsesc ştrandul în această perioadă, la o eventuală reîntoarcere trebuie să plătească pentru biletul de intrare. Proiectul, în valoare de peste 7 milioane de lei a fost finalizat recent de sc aluniş srl, beneficiarul investiţiei. Kati suket shared a post to the group:

Read >>  Pret Metru Ster Lemn Foc

Nota De La 45 Clienti.

În trecut, pe aceste locuri se exploata zgura vulcanică. Sejur minim 5 nopti cazare, acces gratuit la internet wifi, gratar, parcare gratuita. Cabana este pozitionata in mijlocul padurii pe malul unui.

Lacul Ursu Din Sovata Va Fi Deschis Publicului Vineri, 21 Iunie, Iar Tarifele Şi Programul De Funcţionare Al Ştrandului Sunt Nemodificate Faţă De Anul 2018.

Lacul ursu este principala atracție din sovata. 8,552 likes · 138 talking about this · 8,507 were here. Rezerva online prin direct booking.

Un Ştrand Cu Apă Sărată Provenind Din Lacul Negru Şi Un Ştrand Modern Sunt Noile Atracţii Ale Staţiunii Sovata.

Geologii spun că locul este. Super curat , frumos !! Pe 25 iunie, vara începe în forță la sovata, odată cu deschiderea lacului ursu.