Lacul Sarat Braila Cazare Preturi

Lacul Sarat Braila Cazare Preturi. 1 restaurant cu 200 de locuri, bar de zi, terasa acoperita cu 20 locuri. Televizor, cablu tv, telefon, baie cu cada sau cabina dus.

Poze O zi în zona Lacu Sărat LACUL SĂRAT [BR] [p.1/3]
Poze O zi în zona Lacu Sărat LACUL SĂRAT [BR] [p.1/3] from amfostacolo.ro

Locatia este excelenta raport calitate pret. Complex turistic lacul sarat ocna sugatag. Lacul sarat este despartit in doua de soseaua ce leaga dn21 (e584) de dn2b si linia ferata ce face legatura intre gara cfr lacul sarat si platforma industriala de la chiscani, braila.

Camping Lacu Sarat Este Situat In Statiunea Lacu Sarat La Circa 5 Km Distanta De Municipiul Braila Cazare:

180 lei pentru 1 noapte de cazare. Lacu sarat în braila olx.ro. Servicii oferite la cazare incluse in tarif:

Read >>  Cizmarie Bucuresti Sector 1

Se Situaează În Regiunea Muntenia, Peste Carpați, Moldova.

2 paturi, masa, scaune, curent electric, priza. Aleea centrala, nr.13, statiunea lacu sarat sat lacu sarat, chiscani, judetul braila. 20 pensiunea sabrina situata in statiunea lacu sarat, pe aleea centrala (ultima pe partea dreapata), va pune la dispozitie camere pentru cazare, restaurant, terasa si pizzerie cu loc de joaca special amenajat pentru copii.

1 Restaurant Cu 200 De Locuri, Bar De Zi, Terasa Acoperita Cu 20 Locuri.

Locatia este excelenta raport calitate pret. Descoperiți alte opțiuni de cazare excelente în brăila, începând cu pensiuni. Aparthotel claudia se află în brăila şi oferă cazare cu balcon şi acces gratuit la internet wifi.

Unul Din Cele Mai Frumoase Hoteluri Din Lacul Sărat, Brăila, Romania!

Hotel perla din lacu sarat chiscani judetul braila dispune de 82 camere ( spatii ) cu un total de 164 locuri. Brevet manager in activitatea de turism nr. Lacu sărat este o localitate (sat) în românia, județul brăila, având 1.179 de locuitori.

Băi De Nămol La Cada, Băi.

În zonă se află 51 pensiuni, 38 hoteluri, 12 apartamente, 10. Informatii hotel flora, lacu sarat. Mic dejun, parcare proprie in aer liber.