Lemn Palo Santo Pret

Lemn Palo Santo Pret. Burseara graveolens cunoscuta sub numele de palo santo sau lemnul sacru, sfant provine din america sud. Am mai găsit o chestie interesantă ce include și lemn de palo santo, un pachet ce se cheamă setul șamanului și cuprinde lemn.

Bratara lemn Palo Santo Palo Santo from palo-santo.ro

Livrare gratuita la comenzile de 500 lei. Este recunoscut ca fiind un puternic medicament, ce emana o prezenta cereasca, pastrand energiile pure si clare. Dar daca spunem palo santo sau lemn sfant, cu siguranta ne dam seama ca stim mai multe despre acest copac.

Aroma Sa Înlătură Energia Negativă Și Ajută La Liniștire.

Vă oferim lemn palo santo, salvie, salvie alba, ierburi parfumate, betisoare parfumate, lumanari parfumate, uleiuri pentru aromaterapie, rasini sfinte si o gama variata de produse pentru fumingatie. Astfel, poți cumpăra lemn de palo santo cu preț de 48 lei/ 100g, existând posibilitatea de a cumpăra 50, 100 sau 500 grame. Oxigeneaza creierul, având efecte energizante și inspirante.

Beneficiile Fizice Si Spirituale Ale Utilizarii Lemnului Sfant.

Dar daca spunem palo santo sau lemn sfant, cu siguranta ne dam seama ca stim mai multe despre acest copac. Dar daca spunem palo santo sau lemn sfant, cu siguranta ne dam seama ca stim mai multe despre acest copac. Palo santo (lemn sfant) lemnul de palo santo mai este cunoscut si sub denumirea de lemn sfant sau holly wood.

Read >>  Deasupra Tuturor Dublat In Romana

Este Recunoscut Ca Fiind Un Puternic Medicament, Ce Emana O Prezenta Cereasca, Pastrand Energiile Pure Si Clare.

Palo santo sau lemnul sfânt este un copac ce deține un loc fascinant în istorie, dar și în medicina modernă. Pe de o parte, ca uleiul esential de palo santo este folosit in industria parfumurilor si cosmeticelor, ca lemnul este utilizat pentru confectionarea mobilei si. Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul onlin.

Mai Este Cunoscut Sub Numele De Tamaia Samanilor Folosit In Ceremoniile Sacre.

5 (6) 29 99 lei. Arborele de palo santo („lemn sfant”) este originar din padurile tropicale, uscate, de pe coasta pacificului de sud, ecuadorul fiind tara principala unde se regaseste cel mai mult. Lemn de palo santo (bursera graveolens) original din zona america de sud (peru).

(Nu Este In Stoc) Pachet Cadou Cosul Delectarii.

Margelele din bratara sunt din lemn de palo santo. Acest lemn este considerat miraculos și are importante proprietăți de curățare energetică. Se foloseste atat in plan fizic (impotriva tantarilor, febra, infectii, boli de piele, etc.) cat si in plan spiritual (curatarea corpului astral, energizare, purificare, in meditatie, pentru alungarea energiei negative, etc.).