Lunile Anului In Spaniola

Lunile Anului In Spaniola. Note that the names of months are not written with an initial capital letter. Atunci când vorbim de lunile anului în germană putem să ne referim și la caracteristicile anotimpului din care fac parte.

Lunile Anului In Spaniola laskdoask from zcvhjb.blogspot.com

Pentru că în lunile de vară, mulţi aleg marea, sau destinaţii mai exotice, fiind şi perioada concediilor şi a vacanţelor mai lungi. Lecția 11 numerele de la 10 la 100. Spaniola folosește adesea articole definite.

Lecția 11 Numerele De La 10 La 100.

Lunile anului si anotimpurile fisa prin care se pot evalua cunostintele copiilor cu privire la lunile si anotimpurile anului. January = ianuarie february = februarie march = martie april = aprilie may = mai june = iunie july = iulie august = august september = septembrie october = octombrie november = noiembrie december = decembrie. O zi înainte de ieri = antes de ayer;

Learn How To Say The Names Of Months And Seasons In Spanish.

Lecția 12 numerele de la 100 la 1000. Numele lunilor în spaniolă sunt masculine și nu sunt cu majusculă în mod normal. Numele de luni sunt masculine, nu sunt capitalizate.

Read >>  Punct Enel Decebal București

Aceasta Lectie Prezinta Zilele Saptamanii, Lunile Anului Dar Si Anotimpurile.avem Prezentate Luni, Marti, Miercuri, Joi,.

Numele lunilor anului în engleză și spaniolă sunt similare, deoarece provin din epoca imperiului roman. Lunile anului add to my workbooks (0) Learn how to say the days of the week in spanish.

Lecția 9 Numerele De La 11 La 20.

August, luna cunoscuta ca gustar sau secelar este una din lunile ce abunda in legume, fructe si recolte de tot soiul. Mai jos sunt numele lunilor anului. Mai multe lecții de limba spaniolă.

De La Wikționar, Dicționarul Liber.

Denumirile populare ale lunilor anului pastreaza tot farmecul traditiilor si exprima tot interesul pe care omul vechi il avea pentru fenomenele naturale si pentru felul in care natura, de care se lega (si se mai leaga) soarta unui popor cu ocupatii preponderent agricole, se schimba sub ochii lui. Lunile anului se scriu cu majuscule in limba engleza si sunt urmatoarele: Note that days of the week are not written with an initial capital letter.