Maria Și Iosif Colinda Versuri

Maria Și Iosif Colinda Versuri. Că isus se naște aducând pace și bucurii. Cântecele noi vor apărea în fiecare săptămână, așa că nu uita să te abonezi la canalul tralala!

Numai Dumnezeu îi vede cât îndură pe ascuns! La bunici from www.labunici.com

Steaua iarna dă de veste. Se bucur copii copiii și fetele de dragul mariei își peptenă pletele, de dragul mariii ș’a mântuitorului lucește pe ceruri o stea călătorului… ©mihail eminovici. Însă, în faptele lor, nu se poate vedea tot așa de clar opera lui mântuitoare sau iconomia lui.

Versuri “Colinde”, Interpretate De Jador.

Răsare o stea de noroc. Iosif și maria caută lăcaș pentru isus. Cântecele noi vor apărea în fiecare săptămână, așa că nu uita să te abonezi la canalul tralala!

Versuri Cantece Crestine 135 Despre Noi Misiune.ro Este Un Site Cu Caracter Creștin Neoprotestant, Ce Își Propune Să Fie O Unealtă Pentru Toți Creștinii, Culegând Și Publicând Știri Creștine, Resurse Creștine, Predici, Poezii Creștine, Etc.

Versuri maria si iosif colinda: Mai jos găsiți și versurile. Urmăriți „colind”, un cântec animat de iarnă pentru copii creat de tralala.

Read >>  Camera Supraveghere Cu Inregistrare Pe Card

Maria Şi Iosif Colindă Lyrics:

Versuri maria si iosif colinda: E vremea colindelor căci gheața se’ntinde asemeni oglinzilor. Urmăriți „altfel de colind”, un cântec animat de iarnă pentru copii creat de tralala.

Steaua Sus Rasare Ca O Taina Mare Steaua Straluceste Si Lumii Vesteste Ca Astazi Maria Naste Pe Mesia Pe Iisus Cristos Lumii De Folos.

Videoclipul a adunat de la data publicării până în prezent 920480 de vizualizări pe youtube și 5565 vizualizări în siteul nostru. Tot ce avem si tot ce suntem. An de an îți voi aduce vestea.

Fiul Cel Trimis De Dumnezeu.

Ascultă mai jos cântecul maria si iosif colinda: Și înviază în noi când îi trăim preamultul, prezența sporită, ocrotirea ne 25.00 lei glafire la cartile lui moise, vol. Sa se nasca si sa creasca, sa ne mantuiasca.