Masina De Scos Cartofi Pe Un Rand

Masina De Scos Cartofi Pe Un Rand. Masina de scos cartofi masina de recoltat cartofi utilaje agricole si industriale alte utilaje agricole 3 800 lei gilau azi 3 800 lei: Masina de scos cartofi bomet,originala,cu vibrare,pe un ran.

Mașină de plantat cartofi Gruse 4 rânduri from simcomflora.ro

Masina scos cartofi prin vibrare cu gratar lateral. Mașina de scos cartofi pe un rand în stare perfecta de funcționare pentru mai multe informații sunați la 0754433030. Pinion scuturare banda msc2r simplu 45 ron.

Masina De Plantat Cartofi Utilaje Agricole Si Industriale Alte Utilaje Agricole 2 367 Lei Negociabil Ganesti Azi 490 €:

Cutit mijloc msc 1 r 90 ron. Alte produse din această categorie. Purtata si angrenata cu cardan, banda acentrica pentru a se scutura cartofii de pamant.

Culegator De Porumb New Idea Pe 1 Rand:

O diversitate de masini de plantat si recoltat cartofi. Masinile de cules cartofi sunt noi si le puteti gasi la sediul nostru central de langa oradea, la santion, spre vama bors, dar si la reprezentantii nostrii din tara. Masina de scos cartofi de la importatori, distribuitori, producatori directi prezenti pe bizoo.ro.

Read >>  Locuri De Munca Alba Iulia Olx

Utilaje Agricole Si Industriale » Piese Utilaje Agricole 1 979 Lei.

Pinion antrenare banda msc 1r 80 ron. Vand masina de scos cartofi bomet pe un rand , noua, garantie 1 an, model mare 7.100 lei ( cu tva ) model mic 4.700 lei cardan inclus Masina scos cartofi pe 1 rand cu vibrare si gratar in spate.

Masina De Scos Cartofi Masina De Recoltat Cartofi Utilaje Agricole Si Industriale Alte Utilaje Agricole 3 800 Lei Gilau Azi 3 800 Lei:

Pinion banda msc2r 85 ron. Zale lant msc 2r 10 ron. Săpătorul de rând unic este adecvat pentru recoltarea cartofilor, a cepei și a altor culturi pe un teren cu o înclinație de până la 12%.

Auto Moto Alte Vehicule Vezi Oferta

Pinion scuturare banda complet msc. Olx.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vand ma si na de pus cartofi pe doua rand uri,import germania in stare de b un a,in stare de f un ctionare!pret negociabil!490euro.rel la tel:0740002435.